Еволюцията на познатите днес дамски превръзки

дамски превръзки

Какво повече могат да желаят жените?

Дамските превръзки не са просто санитарен продукт, който жените купуват ей така – между другото. Те създават удобство в един, изпълнен с неудобства период от живота им и като такова, те се избират внимателно, като се вземат предвид много решаващи фактори.

Нашите баби не са имали възможността да се радват на такъв комфорт, на какъвто днес ние, съвременните жени се радваме. Те не са имали такъв огромен избор, който да им позволи да съобразят своите собствени, индивидуални особености със средството, което ще им даде сигурност и спокойствие, през онези няколко неспокойни дни.

Съвършенството на съвременните дамски превръзки

Превръзките стават все по-съвършени, благодарение най-вече на все по-високата им абсорбираща способност. Днес много трудно може да се намери продукт, който да пропусне и да доведе до замърсяване на дрехите и бельото.

Интимните превръзки отдавна нямат само абсорбираща функция. Те имат за цел да накарат жената да се чувства максимално приятно, грижейки се за деликатната кожа в интимната област. Почти всички съвременни модели имат хипоалергенно покритие, предпазващо кожата от сърбеж и зачервяване, което попива толкова перфектно, че повърхността остава напълно суха.

Използваните днес дамски превръзки имат ароматизиран горен слой, а в някои случаи той е обогатен с различни по вид фитоекстракти, като например Алое Вера, чието предназначение е да успокоява и предпазва от възпаления чувствителната интимна област.

Днес почти няма модели превръзки без, така наречените ‘’крилца’’, които дават възможност за здраво закрепване към бельото, с което се постига едно наистина невероятно удобство. Модерните превръзки са супер тънки, но все пак достатъчно сигурни и дори варират, като цветове, за да не се открояват и прозират под дрехите.

Иновациите в производството на дамски превръзки сякаш не спират и на пазара периодично се появява нов, по-съвършен и удобен продукт. Не е известно дали жените наистина са искали предварително всяко едно от тези удобства, но факт е, че те прегръщат с радост всяка нова идея.

На въпроса: ‘’Какво повече могат да желаят жените’’, отговорът със сигурност ще бъде ‘’Още повече комфорт и усещане за лукс’’ и ако, дори самите жени не знаят, какво точно имат предвид, казвайки това, то производителите на превръзки са наясно и вероятно подготвят поредната приятна изненада.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар