Най-силните серуми за лице заместват ботокса

подмладяващ серум за зряла кожа
Много жени искат да разберат какво може да се направи в борбата с бръчките и има ли средство, което да замести процедурите в козметичния салон. Истината е, че на пазара излизат все по-нови и качествени продукти, някои от които имат толкова силен ефект, че не малко хора дори се плашат и питат дали това няма някакви странични ефекти и противопоказания. През последните няколко години пазарът е буквално залят от различни серуми за лице, а афектът от тях е неоспорим. За не малко дами на по-зряла възраст над 55 години това средство е начин да заместят процедурите с ботокс с козметичен продукт, който просто се нанася върху кожата.


Серумите 55+ са най-силните продукти на пазара


Действително, не съществува по-силна и ефективна козметика за изглаждане на бръчките на лицето от серума за лице за зряла кожа. Тук подчертаваме, че става дума за продуктите, които са предназначени за хора над 55-60 години, защото на пазара съществуват и по-слаби младежки серуми или околоочни рол он стикчета, които стягат и хидратират, но на друго ниво. Най-силните серуми не бива да се използват от по-млади жени и мъже, защото това може да доведе до прекомерно изтощаване на кожата и обратен ефект в бъдеще. Серумите за зряла кожа, които са предназначени за хора над 55 години имат незабавен и много силен ефект. Те бързо попиват в кожата, зареждат я с всички необходими вещества, стягат, освежават и хидратират. Само след няколко минути кожата изглежда с години по-млада. Според най-дръзките изказвания на дерматолози, това може да замени дори скалпела на пластичния хирург.


Полезно, но с мярка


Много е важно да използвате серумите с мярка. Ако сте на 60 години няма как да станете на 20 или на 30, но с подходящите грижи хората биха си помислили, че все още сте на 47 например. Стига да се възползвате от продуктите правилно. Под правилно, разбирайте да правите отделни периоди с почивка, през които да не използвате продукта или да го използвате само при някакъв повод. Имайте предвид, че при използването на серум за лице известно време кожата ще се пренасити на съставки и серумът ще спре да действа. Тогава трябва да изчакате няколко седмици или дори месеца преди да започнете за използвате продукта отново. Имайте предвид, че кремовете за лице действат в повърхностните слоеве, а серумите попиват в тъканите, достигайки дори до кръвоносните съдове .
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар