Дамски превръзки или тампон да изберем?

тампони или превръзки
Това е вечният въпрос за много жени, а мненията се различават толкова много, че човек би сметнал, че опциите са хиляди, а не само две. Това дали ще изберете тампони или дамски превръзки казано на кратко зависи от това кой от двата хигиенични продукта Ви кара да се чувствате по-чиста, спокойна, уверена и освободена.


Тампоните


Тампоните при всички положение се отличават с високото ниво на комфорт, което предлагат по време на цикъл. Те са малки и компактни, не се усещат и са значително по-деликатния избор. Специалистите препоръчват да се използват тампони по време на спорт, защото това ще създаде комфорт и удобство при движение. Все пак, повечето подчертават, че е много важно да направите избора сами, защото това, което е удобно за един, може да създаде неудобство за друг. Тампоните имат и друго предимство. те са много удобни когато ходите на лятна почивка на море. Позволяват да ходите на плаж и да влизате във водата, защото са изключително деликатни и нищо няма да се види дори и през най-изрязания бански костюм. При излизане от водата би трябвало всичко да е наред и все пак ако има нужда от подмяна на тампона, винаги можете да потърсите тоалетна и просто да смените стария тампон с нов. Наистина това е едно малко неудобство, но на почти всеки плаж има тоалетна, която да използвате, а и това е много по-добре, отколкото да се затворите в хотелската стая по време на почивката само и само защото цикълът Ви е изненадал.


Класическите дамски превръзки


Класическите дамски превръзки също си имат своите почитатели, макар че много жени споделят, че са ги предпочитали до преди да открият удобството на тампоните. Все пак в някои случаи на обилно кръвотечение превръзката може да се окаже единственото спасение. Разбира се, ако има такъв случай при Вас, то най-добре е да се консултирате със специалист, който да Ви увери, че всичко е наред, но така или иначе за да не изпадате в неловки ситуации превръзката може да Ви е доста полезна. Доста жени споделят, че превръзките ги карат да се чувстват по-сигурни и защитени. Една ситуация, в която превръзката е за предпочитане пред тампона е по време на сън.


Все още не знаете кое е по-доброто решение? Като цяло най-добре е да направите комбинация от двата продукта и да ги използвате според ситуацията. Така ще се чувствате най-свободно и комфортно през целия ден.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар