Крем за уморени крака

Крем за релаксиране на крака
Изненадващо, но много хора дори не подозират, че съществува крем за уморени крака. А такъв наистина има и не само това - той е изключително ефикасен. Много професии са свързани с дълго стоене прав (например сервитьори, бармани, рецепционисти и други) или пък с дълго стоене неподвижно в офиса (счетоводители, мениджъри и други подобни). И двете крайности са еднакво вредни и резултатът е един и същ - уморени и натежали крака, болка и усещане сякаш сте изгубили своята гъвкавост в краката.


Какво представляват кремовете за уморени крака?


Кремовете за уморени крака са продукт, който можете да откриете на все повече места - магазини за козметика, аптеки и дори някои по-големи търговски вериги. Кремът за уморени крака се слага вечер след дългия работен ден. Нанася се с нежни масажиращи движения, а посоката винаги е от долу на горе. Той много лесно и бързо попива в кожата и не оставя след себе си никакви следи. След нанасяне ще усетите мигновен ефект. Малко след като сте нанесли крема ще почувствате приятно хладно и релаксиращо усещане в краката. Допълнително ще облекчите вашите крака ако ги повдигнете на високо, над нивото на сърцето. Освен облекчение от умората, тази рутина ще Ви помогне да се избавите и от опасността от поява на разширени вени. Знайте че тези продукти са най-ефикасни когато проблемите все още не са се появили и използвате продуктите превантивно. За тялото е много по-лесно да Ви защити от появата на здравословни проблеми, в това число и разширени вени, отколкото да се излекува от вече възникнал проблем.


С един куршум - два заека…


Обикновено стягащото въздействие се дължи в не малка степен на наличието на прословутата хиалуронова киселина, която същевременно се съдържа и в най-добрите кремове с лифтинг ефект за лице. В този случай тя попива в кожата и стяга тъканите и кръвоносните съдове, но влияе по този начин и на повърхностния слой кожа. Така че, макар и това изобщо да не е основна цел на кремовете за уморени крака, не бива да се изненадвате ако откриете, че краката Ви са придобили по-младежки и свеж вид, а силуетът им е станал по привлекателен. Освен това този тип кремове цялостно подобряват циркулацията в краката, което е още една причина за подобряване цялостния облик на краката.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар