Крем против разширени вени

крем против разширени вени
Грижата за краката е много важна част от грижата за здравето на всяка жена. А причините, поради които всяка една жена трябва да обърне внимание на краката си са много. На първо място трябва да кажем, че кожата при жените е по-тънка, а тъканите и кръвоносните съдове са по-деликатни от тези при мъжете. На второ място голямо влияние оказва факта, че дамите носят по-неудобни и неподходящи обувки, високи токчета и изтезават тялото си по куп други различни начини, само и само да бъдат красиви. Както се казва, красотата иска жертви. Появата на разширени вени при толкова много отрицателни фактори на едно място едва ли би изненадала някоя жена. И все пак има много неща, които могат да се направят.


Как възникват проблемите?

Обикновено през работната седмица сме принудени да стоим неподвижно на едно място по поне осем часа. В допълнение, доста често имаме вредния навик да кръстосваме краката си. Не са малко и професиите, които изискват да стоите прави на едно място в продължение на часове, при което кръвта се оттича в краката. Независимо дали Вашата работа е от първия или от втория тип, в края на дългия работен ден, Вие най-вероятно усещате краката си топли, натежали и подути. Възможно е да усещате скованост и дори болка. Не рядко започват да прозират и разширени вени, което доста плаши жените и освен това не е естетично.


На първо място трябва да се погрижите за навиците си.

При дълго стоене зад бюрото ставайте да се разтъпчете за кратко на всеки 30 минути. Може да отидете до тоалетната, или да станете за чаша кафе, или да отидете за чаша вода. Независимо какво правите, ставайте и се раздвижвайте. Друго важно нещо е да забравите за кръстосаните крака. Ако искате краката Ви да са красиви и стройни и без разширени вени, просто не ги кръстосвайте! Ако толкова сте привикнали към този навик, то можете да го замените с кръстосване долу при глезените, което не е толкова вредно. Ако работата Ви е свързана с дълго стоене прави, тогава след работа лягайте по гръб и вдигайте краката си високо (над нивото на сърцето) за няколко минути.


Продуктите за крака

Можете да откриете някои доста успешни продукти за крака, които се отличават с редица полезни качества. Самото нанасяне на крем против разширени вени носи облекчение. Обикновено тези продукти носят мигновено облекчаващо усещане и чувство за приятна хладина. Това незабавно кара краката да се почувстват отпочинали. Съставките стягат кожата, попиват в тъканите и свиват кръвоносните съдове, което е много важно за борбата с разширените вени. Така краката Ви ще са много по-привлекателни, стегнати и младежки, а знаете че добрият външен вид обикновено е равен и на по-добро здраве.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар