Крем против бръчки - на каква възраст да започнем да го използваме?

крем против бръчки след 30
Човешката кожа преминава през различни етапи в рамките на човешкия живот. Разбира се, от един човек до друг може да има значителни разминавания по отношение на това кога и какъв козметичен продукт да се използва. Сами сте виждали хората и това колко различни са те един от друг. Един човек на 40 може да прилича сякаш е на 60, а друг може да прелива от сексапил все едно е на 25. При всички случаи обаче има някои сходства и тук ще говорим по-скоро за приликите, отколкото за разликите.


Кога да започнем да използваме крем против бръчки?


Счита се, че приблизително около 27 - 30 годишна възраст е един добър и подходящ момент за човек да започне да ползва крем за лице против бръчки. Като начало е добре да се ползват по-слаби продукти, защото кожата между 30 и 40 може да е зряла, но не е стара. Тя просто има нужда от подхранване и някои хранителни вещества и съставки, което ще я направи да изглежда по-свежа и младежка.

Като цяло дерматолозите съветват, че използването на крем против бръчки преди 27 години не е добра идея, защото на тази възраст той може повече да попречи, от колкото да помогне.

Ако не сте свикнали да използвате крем за лице и Ви се струва, че Ви създава твърде тежко и мазно усещане, помислете дали нямате твърде мазна кожа. Ако е така, тогава специалистите съветват да използвате крем за лице против бръчки за мазна кожа.

Макар че горепосочената възраст е един много подходящ момент за започване на крема против бръчки, винаги се съобразявайте с възрастта си. Не се спускайте на много силни и тежки кремове, избягвайте да използвате дневни и нощни кремове, защото те трябва да се включат към грижата за кожата на един доста по-късен етап от време, но не и на 27 или на 30 години.

На тази възраст е добре също да имате под ръка околоочен рол он стик с лифтинг ефект, защото това може да подхрани кожата в много голяма дълбочина, особено ако не сте се наспали, страдате от преумора или имате фини бръчици около очите.


А какви продукти за лице да използваме преди 27 - 30 години?


На по-ранен етап можете да нанасяте на лицето си лек хидратиращ крем, но не и продукти против бръчки. Кожата може да има нужда от хидратиране във всяка възраст, но не и от изглаждане на бръчките.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар