Какво червило да изберем?

червило за сочни и плътни устни
При огромното разнообразие от козметични продукти на пазара изобщо не е изненадващо, че много жени срещат сериозни затруднения в избора си на нещо толкова обикновено като едно червило. Това което прави нещата толкова трудни е рекламата. От всякъде ни заливат с безброй реклами и предложения и всеки се опитва да ни убеди, че знае кое е най-добро за нас. А рекламите са просто неустоими. Прекрасни жени с още по-прекрасни устни се усмихват от екрана на телевизора, а ние оставаме с впечатлението, че на този свят няма нищо друго освен тези невероятни алени устни пред нас. Наистина добър ефект. Но дали можем да постигнем същото?


Може ли да се постигне ефект като от реклама?



Шоубизнаеса си е шоубизннес. Това което се вижда на екрана на Вашия телевизор или в интернет е до толкова обработено, че едва ли ще познаете и самите модели ако ги срещнете на улицата. Факт е обаче, че на пазара има страхотни предложения и ако избирате правилно, тогава можете да постигнете чудеса с външния си вид.


Какво червило да изберем?



Професионалистите препоръчват да изберете модел хидратиращо червило. Така докато правите устните по-красиви с декоративния грим, ще можете едновременно с това да се погрижите и за хидратацията на тази толкова нежна и деликатна част от тялото. С помощта на подходящото хидратиращо червило можете да постигнете много повече, отколкото ако използвате обикновено червило. Хидратиращият продукт позволява да се заличат видимите недостатъци и така устните ще придобият по-плътен, сочен и неустоим външен вид. Освен това хидратацията незабавно създава усещане за обем.


След премахване на грима



Предимството от хидратиращото червило е, че дори и когато сте решили да излезете на вън без грим, устните Ви все пак ще са в по-добра форма, защото червилото ще се е погрижило кожата Ви да е добре подхранена. Ако сте имали на устните си дребни напуквания или просто по-суха и раздразнена кожа, червилото ще Ви даде това, от което се нуждаете.


Как става това?



Хидратиращите червила съдържат екстракти от плодове, както и полезни за кожата мастни киселини, които ще попият в дълбочина.


Всяко червило ли хидратира?


Не. Хидратация и подхранване можете да очаквате само от някои продукти, като това най-често се подчертава на опаковката и описанието на продукта.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар