CC крем - нова ера в козметиката

CC крем за подладяване
Всички ние сме чували за прословутите bb кремове и за техния изключителен ефект върху кожата. Те не само подхранват и се грижат за кожата като я хидратират и предпазват от ултравиолетовите лъчи, но и имат ефекта на декоративна козметика, защото покриват кожата с деликатен филм, който подобно на фон дьо тен покрива кожата и скрива някои дребни несъвършенства, правейки ни да изглеждаме по-млади. Популярността на bb кремовете се простря до там, че освен жените, които станаха верни почитатели на този продукт, милиони мъже по света също полудяха по този продукт. Всички те казват, че този тип кремове смъкват годините надолу, но в същото време прикриват видими несъвършенства.


За съжаление, bb кремовете не могат напълно да заместят фон дьо тена, защото той има по-голяма сила в прикриването на петна и белези, по-силно и плътно покрива кожата, като едновременно с това предлага по-богата гама на цветове.


До тук добре, но на хоризонта се появи един нов продукт - cc крем. За разлика от bb кремовете, този нов продукт е много по-ефективен в прикриването на белези и петна, като се справя не по-зле от фон дьо тена. В същото време cc крем притежава всички подхранващи свойства, които притежават и bb кремовете, но с тази разлика, че са по-ефективни и дори ги превъзхождат!


Името cc крем произлиза от английското Colour Control, Colour Correction и Complexion Corrector. Наричат го bb крем от ново поколение и притежава в подсилена форма всички онези качества, които са направили bb кремовете толкова любими на всички. Казано на крато, ако са Ви допадали bb кремовете, няма как да не харесате и тези. Нещо повече, те ги превъзхождат във всяко отношение, но без да са по-тежки или да запушват порите. Те подхранват, хидратират, защитават от слънцето, могат да служат за чудесна основа на грима и придават тен, който казва, че сте много по-млади, отколкото в действителност сте.


Тук е мястото да кажем, че първоначално bb кремовете са били измислени за употреба с медицинска цел за да се заличат различни белези от операции и други подобни като се подходи с грижа към кожата и лека корекция на тен, но новите кремове тип cc крем са едно много по-задълбочено развитие в тази насока.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар