Очната линия - какъв продукт да изберем и как да го използваме по-ефективно?

очна линия
Очната линия е предназначена за това да придаде котешки вид на очите на една жена. Когато говорим за очна линия няма как да пропуснем да споменем Клеопатра, а в модерни времена и легендарната Бриджит Бардо, която светът ще запомни с красивите и изразителни очи. Може би и Вие сте почитатели на очната линия но не знаете много неща за нея? Е, нека видим няколко основни факта за очната линия.


Какви типове очна линия съществуват?


Очната линия може да бъде под формата на молив, но може да бъде и течна. И едната, и другата си имат своите почитатели. Освен тях съществуват още прахообразна, под формата на писец, на гел и какви ли още не разновидности. При всички положения всяка си има нейните предимства, а изборът е по-скоро личен и според предпочитанията на всяка жена.


Какво постига очната линия?


Прави очите големи и изразителни, придава им котешко излъчване, както и неустоима женственост.


За какви случаи е подходяща очната линия?


Очната линия е един от малкото козметични продукти, който може да се използва при абсолютно всеки случай и наистина навсякъде, където може да се носи грим. Без ограничения. Независимо дали сте на сутрешно кафе с приятелка, на обяд с при родителите на вашия любим или на делова среща във фирмата, очната линия винаги има място и винаги е добре дошла.


Недостатъци на очната линия


Като цяло очната линия няма недостатъци, освен като изключим сложността на нейното поставяне. За да поставите очната линия така, както би го направил професионалния гримьор, ще трябва доста да се поупражнявате, а да не изключваме и фактора талант, който не бива да се забравя. Нужни са известни художнически таланти за да можете да постигнете на практика това, което визуализирате в главата си.


Съветите на професионалистите


Всеки гримьор ще Ви посъветва да правите тренировки у дома за да придобиете рутина в поставянето на очната линия. Няма спор, че за това се изисква доста практика. Защо да не я придобиете у дома, докато си почивате пред телевизора, вместо да се правите на клоун когато излизате? Освен това професионалните гримьори напомнят, че не бива да забравяте и формата на очите. Не всяка форма подхожда на всеки тип очна линия, така че преценете дали това решение, което Ви допада, наистина е подходящо за Вас.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар