BB кремовете са тайната на заетите жени

Днес всеки бърза и времето вечно е недостатъчно. Трудно се справяме с препускането от работа на покупки, а после да вземем и децата от училище, да помогнем на възрастни родители и какво ли не. Едно безкрайно тичане по задачи. В същото време не желаем да изоставим себе си и да се занемарим. Иска ни се да се погрижим за външния си вид, но това отнема твърде много време. 

По тази причина през последните години водещи производители на козметика от Германия и Южна Корея постепенно наложиха на пазара един нов продукт, известен под името bb крем. 

Първоначално този тип кремове възникна в далечния изток на Азия, а Германия го създаде за европейския пазар. Днес много марки създават bb кремове, а цените на този продукт стават все по-достъпни за потребителите.
Този крем предлага на жените възможността да съчетаят на едно място множество различни кремове и други козметични продукти. Така с едно нанасяне, жената ще реши много проблеми и ще спести куп време. 

Кремът деликатно хидратира и успокоява кожата, но в същото време заличава недостатъците по кожата досущ като фон дьо тен. Създава по-добър оттенък и едновременно с това защитава чувствителната кожа на лицето от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи. В допълнение служи за чудесна основа на грима и има ефект, който подобно на серума стяга кожата с лекота, правейки я да изглежда видимо по-млада. Ако желаете, няма проблем да нанесете пудра върху него, но всъщност това не е особено необходимо.

Идеята за създаването на bb крем е вдъхновена от онези кремове, които се прилагат върху белези на кожата след травма, нараняване или оперативна интервенция. Специалистите бързо са осъзнали, че това, което помага на кожата да се възстанови толкова бързо след нараняване, най-вероятно би могло да се ползва и с чисто козметични цели.
Появата му първо на азиатския пазар е продиктувана основно от два фактора. Първо, в страните от Източна Азия има култ към красивата и порцеланова кожа, особено в страни като Южна Корея и Япония. Второ, в тази част на света хората работят най-много и имат най-натоварено ежедневие, което обяснява защо искат максимално да оптимизират времето си.  

Известният сред жените вече години подред bb крем предлага всичко това. Не е нужно да използвате няколко различни крема и да чакате половин час да попиват един след друг, натоварвайки лицето си с още и още козметика, когато е възможно само един продукт да замести всичко това и да направи кожата Ви готова за нанасяне на грима. 
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар