Пречистване на черния дроб

Сок
Има толкова много хора, които  се опитват да отслабнат особено преди летния сезон, като голяма част от тях са насочили усилията си към ограничаване на калориите и усърдни тренировки. Това са наистина доста добри опции за смъкване на килограмите, на дали това е най-бързият начин за отслабване? Едва ли, защото е доказано, че пречистването на вашия черен дроб е много по-ефективно. Този орган отговаря за изгарянето на мазнините и премахването на токсини от организма.


Когато черният дроб е претоварен с преработката и освобождаването на вредни вещества от организма, изгарянето на мазнини се превръща в труден процес. Без значение, колко усилия полагаш, отслабването е много трудно при това положение.

Когато черният дроб отделя по-малко енергия за пречистване от токсините, успява да помогне на тялото да изгори повече мазнини. Понеже това е цел на всеки, който иска да влезе във форма, е хубаво да се положи грижи за този толкова важен орган в човешкото тяло.
Най-ефективният начин да се пречисти черния дроб е с т.н клизма с кафе.

Освен тази практика, можете едновременно с нея да започнете да пиете и сок на гладно. Тази комбинация представлява лесен и безопасен начин за детоксикация на тялото, и по този начин можете да свалите наднорменото тегло доста бързо. След това, ако започнете да се храните по-здравословно, с повече плодове и зеленчуци, които са с ниско съдържание на въглехидрати, би следвало да запазите теглото си в норма.

Други начини за по-добро функциониране на черния дроб, са изграждането на режим на хранене с натурални храни, с възможно най-малко химикали при обработката и отглеждането на продуктите. Преработените храни, натоварват нашият черен дроб и по тази причина отслабването става по-трудно. Съществуват и редица билки, които спомагат за пречистването на тялото от токсини.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар