Колко време е необходимо на една жена да почисти дома си?

Еднозначен отговор на този въпрос няма, но да предположим, че говорим за апартамент от 60-70 квадрата например. Ако трябва за един ден да бъде основно изчистен ще отнеме целия ден , че може и да остане нещо и за другия.

Така една жена, която освен, че е домакиня и работи да речем от понеделник до петък до 17.00-18.00ч., прибира се, започва да готви, да свърши част от домакинската си работа и така докато дойде време за лягане...на другия ден пак така...и пак така...докато не дойде уикендът и в тези два дни вместо да си почине от изтощителната седмица, трябва да отдели единия за почистване на дома-например прах, баня, прахосмукачка, миена на пода, миене на стъкла, миене на посуда, пак пране, пак готвене след това пак миене на посуда и ако не остане за другия ден, ще успее да си почине един ден от цялата изморителна седмица...

Вместо да се губи още един ден, в който жената например може да отдели малко време за себе си или активно да почива, докато лежи на плажа или гледа някой филм вкъщи, може например всеки ден да се грижи за дома си по малко например по 1 час. Но тогава лошото е че, като се започне от понеделник и се свърши в неделя, на следващия ден отново трябва да се повтори и понеделникът и вторникът и...така отново до неделя...колко време ще се издържи?!?

В днешно време все повече жени залагат на издигането по йерархичната стълбичка в компанията, в която работят или на тази, която притежават. И след дългия работен ден искат да си починат и да се погрижат за дацата си, да се видят с мъжа си, но въпреки това според мъжете жената трябва да успее за един ден да отиде на работа, да напазарува, да сготви-по възможност всеки ден да е различно, че не обичат да се повтарят..., да изпере, да изчисти, да помогне за домашните на децата и да му покаже и колко го обича...

За това все повече жени намират решение на този проблем като потърсят услугите на фирма за почистване. Някои защото залагат на кариерата си, други защото просто искат да разполагат с времето си. Тогава един ден на работещата жена протича по съвсем различен от посочените варианти и сами можете да си отговорите на въпроса "Колко време е необходимо на една жена да почисти дома си...?"
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар