Как да нанесем бронзант по правилен начин

бронзант
Всички знаем, че бронзантите са истинската алтернатива на слънчевите лъчи и солариумите, като до ден днешен те се използват от стотици хиляди български дами с голям успех. Благодарение на т.нар. бронзиращ лосион вие ще получите прекрасен тен, но важното е да научите да употребявате бронзанта по правилен начин.

В тази статия ви предлагаме няколко стъпки, за да се научите да използвате различните видове бронзант по правилен начин. Следвайте точките по-долу и ще пожънете съответните успехи.

1.    Ексфолирайте кожата си докато сте под душа. Премахнете излишното окосмяване, защото то може да ви създаде проблеми при употреба на различните козметични продукти.

2.    Гледайте да подсушите кожата си идеално или изчакайте известно време да изсъхне. По този начин я подготвяте за третиране с бронзант, за който отворихме тази тема. Не прекарвайте време в топли помещения, тъй като има риск да се изпотите, а това не е хубаво в нашия случай.

3.    Поставяйте бронзант равномерно по частите на тялото ви. Лосионът се втрива посредством кръгови движения, без да натискате силно. Използването на сила е напълно излишно, така че бъдете внимателни.

4.    Внимавайте, когато нанасяте бронзант върху лакти и колене. Кожата на тези места е набръчкана и могат да се появят тъмни петна, които да пречат на добрата ви визия. Сложете ограничено количество, колкото да хванете тен и да се зарадвате на ефекта.

5.    На лицето слагайте ограничено количество бронзант. След изсъхването преценете, дали е добре на тъмнина и ако се налага прибавете още малко. Вижте се във вашето огледало и дайте оценка как козметичния продукт се е отразил на носа, скулите и челото.

6.    Не пропускайте да намажете между пръстите на краката си и самите тях. Все пак трябва да сте в пълен унисон, тъй че подхождайте прилежно към всеки елемент на тялото ви.

7.    В края на процедурата измийте ръцете си, но не слагайте сапун. Повторете процедурата няколко пъти, за да усетите така желания резултат.



Общо взето това бяха нашите съвети за нанасяне на бронзант по тялото ви. Всички обичаме хубавия тен и той може да е възможен, както през летния, така и през зимния сезон. Вижте козметичните изделия от http://faberlic.bg/ и ги ползвайте при първа възможност. 
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар