Балсам за устни Faberlic

Балсам за устни Faberlic
Балсамът за устни е козметичен продукт, който обикновено се предлага в малки стикчета, които наподобяват червило. Той е предназначен за използване от хора, които имат проблеми с кожата на устните, например суха кожа, напукване и други подобни, които могат да бъдат предизвикани от студено време или нещо друго. Разбира се, много хора използват балсам за устни като профилактично средство през зимните месеци (а и не само) за да избегнат проблеми с кожата на устните, която по същество е много чувствителна и податлива на външни влияния, особено свързани с температурата на околната среда.

В зависимост от продукта, който сте избрали, балсамът за устни може да има изключително различен аромат. Някои видове имат аромат на череши, други на ванилия и така нататък. Въпреки че в това отношение се различават драстично, балсамите за устни, без значение от фирмата производител, като цяло имат много сходства по между си и най-често използват общи продукти като база. Разбира се, има и някои изключения, но те са рядкост.

Обикновено най-често използваната съставка в производството на балсам за устни е пчелният восък, парафин и дори камфор. Не малко продукти от този тип използват и петрол като една от съставките за направа. Различните видове балсам за устни имат различни добавки и предимства и по тази причина е много важно когато купувате такъв козметичен продукт да прочетете внимателно какво съдържа и за какво помага. Така например, не малко продукти от този сорт предлагат и слънцезащитни функции, тоест те защитават кожата на устните от вредното влияние на слънчевите лъчи, което може да бъде от много голяма полза за здравето на Вашите устни.



Като цяло, балсамът за устни трябва да присъства през зимните месеци във всяка дамска чанта. Съставките като пчелен восък в малките стикчета балсам помагат да се образува върху устните предпазен филм, който да защити кожата от вредното влияние на околната среда, особено от загуба на вода от тънката кожа в тази част на тялото, а от там и от изсъхване. През зимните месеци, когато температурата пада доста под нулата, ние прикриваме цялото тяло под топли якета, шапки и шалове, но устните обикновено остават незащитени. Именно тогава този козметичен продукт намира изключително ценно приложение.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар