Фон дьо тен - тайната на красивата кожа

Фон дьо тен
До голяма степен тайната на красотата на една жена се крие в нейната кожа, тена и равномерния цвят. За съжаление, малко са дамите, които могат да се похвалят с идеална кожа. В повечето случаи винаги се намира по някой недостатък. Може да е стар белег, може да е твърде розови бузи, може да е цялостно зачервяване на лицето, което е известно като розея, може да е бледост или кръгове под очите и какво ли още не. Всичко това си има решение и то се нарича фон дьо тен.

Фон дьо тенът е кремообразен козметичен продукт, който се поставя на повърхността на кожата на лицето и на част от шията под формата на много тънък, деликатен и равномерно нанесен филм. Той има естествено изглеждащи нюанси и това е най-характерното при него. Цветът на фон дьо тена трябва да бъде възможно най-близък до естествения цвят на кожата
на жената.

Разбира се, разлики са приемливи, но те не бива да бъдат повече от един тон по-светъл или по-тъмен цвят, защото все пак целта е всичко това да изглежда напълно естествено и съответно никой да не забелязва това, че жената носи фон дьо тен. Например, ако жената счита, че има твърде бледа и светла кожа един тон по-тъмен фон дьо тен е приемлив. Това ще остане незабелязано, но ще направи лицето на жената някак по-приятно и свежо. Един тон по-светъл фон дьо тен също може да се постави без проблем, стига да има хармония с естествения цвят на кожата.

Целта на фон дьо тена е да направи кожата на жената съвършена в две направления - като цвят и като здравина. Фон дьо тенът прави кожата на жената равномерна по отношение на цвета. Прикрива всички пигментни недостатъци, например, както вече споменахме, твърде блед тен или зачервяващи се бузи. Второто, което фон дьо тенът прави е да заличи всички белези, пъпчици и неравности на кожата, което я прави да изглежда просто идеална , скривайки дори и най-незначителните недостатъци. След нанасянето на фон дьо тена остава само една идеална кожа без нищо, което да се набива на очи по неприятен начин.

Днес фон дьо тенът се дели на различни видове. Може да бъде матиращ или не, да придава блясък или не, може да е като крем или като пудра. Всичко зависи от това какво търсите и какви са вашите нужди. Продуктът се предлага от почти всяка голяма козметична компания в своите безбройни разновидности, но можете да го откриете и при по-малки производители, както и при компании, които използват само био продукти. Изборът зависи само от вас.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар