Различните възможности за забавление с дилдо

Дилдото е пенис отливка, с възможности да се ползва по много начини. За разлика от вибратора, дилдото е статична секс играчка, която не въздейства, посредством мощни вибрации и пулсации, но пак за разлика от него то Ви доближава напълно до усещането за реален секс.

Производителите на играчки за възрастни са взели предвид различните предпочитания и нужди на своите клиенти и са създали огромно разообразие от дилда, подходящи за всеки вкус и желание за забавление.

Едно дилдо може да се ползва както за вагинална, така и за анална стимулация, като има модели двойни дилда, чиято способност да се огъват им позволява да се използват за двойна пенетрация. Същите модели са подходящи и за двойки, за които е приятно да изпитат едновременното проникване на един и същ атрибут у всеки от тях.

Съвременните модели дилда имат удобната suction cup функция, която им позволява да се залепят на гладка повърхност и да се ползват, без да се придържат с ръце, като по този начин може да се мастурбира в разнообразни пози, което с други секс играчки е невъзможно да се постигне.

Аналните дилда, пригодени да се носят за определен период от време, с цел разширяване на аналния канал се наричат butt plug, а тези, създадени за секс, като заместител на истинския пенис обикновено са реалистични отливки с тестиси или друг вид разширение в основата, предпазващо от нежелано дълбоко проникване на дилдото.

За ценителите на този тип играчки някои производители предлагат модели дилда, носени посредством пенис колан, които позволяват и на  жените да извършат проникване в интимните зони на своята половинка, независимо от кой пол е тя.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар