Познатото и непознато дилдо

Повечето хора наричат всяка секс играчка с фалическа форма ‘’вибратор’’, без да знаят, че вибратор е само секс уредът, който извършва сексуална стимулация, чрез вибрации.
Малко от хората, незапознати със секс играчките са чували думата дилдо и не знаят какво точно значи тя.

Дилдото е предмет с форма на фалос, служещ за сексуална стимулация, позната още като масурбация. Съвременните дилда са напълно реалистични пенис отливки, изработени от висококачествени гъвкави материали, които се доближават не само визуално, но и като усещане до истинския мъжки полов орган.

Предназначението на всеки модел дилдо е да превърне мастурбацията в реално и приятно изживяване, така че този, който го ползва да не изпита и най-малкото неудовлетворение по време на мастурбация.

Дилдо може да ползва всеки, независимо от пол и сексуална ориентация, като някои модели са създадени специално за забавление по двойки и тези двойки могат да бъдат както хомосексуални, така и класическа хетеросексуална двойка.

Сред хомосексуалните двойки е най-популярно двойното дилдо, с което и двамата партньори осъществяват едновременна пенетрация и по този начин споделят удоволствието си от сексуалния акт.

Днес в магазините за секс играчки се предлага огромно разнообразие от дилда, имащи за цел да задоволят всяко изискване на тези, които ги ползват. Най-популярни и удобни са дилдата с вакуумно залепяща се подложка, които могат да се прикрепят към всяка твърда и гладка повърхност и да се ползват при пълна свобода на ръцете и разнообразие на позите.

Дилдото набира популярност, защото е създадено да носи удоволствие. Дилдо може би е дума, непозната за много хора, но тя предизвиква приятни емоции у всеки разкрепостен, който знае как да се забавлява.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар