Възродете косата си този сезон с Pantene

Всички жени обичат дългата коса, но е истинско мъчение да се поддържа през зимата. Като се замислим и през лятото изобщо не ни е лесно, но по различни причини. Наистина, през зимата тя става суха, липсва обем и изглежда скучна. Всяка година по това време, ни се иска направо да я подстрижем. Но трябва да споделя, че тази година нещата са много по-добре. Смених както шампоана, така и балсама, започнах да мия косата по-рядко и спокойно мога да кажа, че никога  не е изглеждала по-добре.

Доста се замислих, когато получих имейл от един приятел за Pantene и тяхната линия Moisture Renewal , която овлажнява косата и помага за възстановяването и. Благодарение на про-витамините си, тези продукти осигуряват защита от негативните ефекти от третирането на косата с различни уреди, както и цъфтенето след сресване.  Така че, ако имате проблеми с косата, може да би ще искате и вие да смените шампоана и балсама си с Pantene или просто търсите някакъв, на чиито етикет пише "moisture".

Ето още няколко съвета за това как да сведете проблемите с косата до минимум по време на зимните месеци:

    - Изплакнете косата обилно със студена вода, за да отмиете остатъчни вещества, които може да направят косата "плоска", скучна и трудна за сресване.
     - Редовното използване на балсам държи косъма хидратиран и гъвкав, като го нанасяте от крайчетата към корените.
    - Издухвайте косата на минимална степен на сешоара
   -  Насочете дюзата на сешоара надолу, вместо да го въртите в кръг, и го движете в посока от корена до върха, за да се изглади кожата на главата за красива и блестяща коса.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар