Уникалните и нестандартни секс играчки

Светът на секса е необятен и ако до скоро сте си мислили, че старомодният полов контакт ще ви е достатъчен, то днес явно не ви стига и искате пак да разпалите страстта и да се почувствате на седмото небе.

Сексът е страст, въображение и невероятна наслада, но когато имаме сериозна връзка по-дълго време осъзнаваме, че след време половият контакт се превръща повече като един вид задължение и монотонност. Това става когато се движим в една линейна права и не вкарваме никакви новости в сексуалните си изживявания. Точно тогава идва и моментът на разпад на първоначално завихрящите главата ви секс изживявания.

Това в никакъв случай не означава, че трябва да сменяте постоянно партньора си, просто внесете във връзката ви нотка дързост или закачка и ще видите как нещата отново ще потръгнат.

Днес има изключително голямо разнообразие от секс играчки, които действително могат да възродят пламъка в очите ви и с тяхна помощ да изпитате невероятен оргазъм, какъвто никога до сега не сте изживявали.

Време е вече да се запознаете с някои видове уникални вибратори, които ще преобърнат представите ви за секса. Тук определено ще разбием представите ви за вибратори, защото само със споменаването на думата, много жени си представят латексов пенис на батерии. Реално има доста такива модели, по дължина, дебелина, цвят, мирис, вкус и какво ли още не, но ние искаме да обърнем внимание на едно по-нетипични вибратори. Става дума за такива подобни на пръстени или други нетипични форми, които ще ви замаят главата какво могат да правят.

Реално днес в сексшоповете се предлагат доста по-нестандартни секс играчки, за които определено ви трябва упътване за употреба, но пък изживяването определено си заслужава. На практика днес има вибратори за всяка жена, които прилягат идеално и ви доставят неописуема наслада от секс играта. Има и модели, които са и за двамата партньори и такива само за мъжете.

В нетипичните модели секс играчки не трябва да забравяме и един доста интересен пръстен, който можете да носите навсякъде със себе си без никой да забележи, че е предназначен за интимен масаж. В секс магазините можете да намерите и друг модел ергономичен пръстен, който също не е за пренебрегване. Хубаво е да опитате и с други секс атрибути, като камшици, кожени дрехи и белезници, които доста могат да разгорещят страстите.

По-смелите и екстравагантни двойки е добре да опитат и доста по-нетипични секс играчки които не само вибрират, но и пеят и издават еротични звуци.

Тук на практика ви представихме доста повече женски секс играчки и това не е случайно. Анализи на пазара на секс играчки показват, че жените определено повече пазаруват такива атрибути и са доста по-разкрепостени от представителите на силния пол. Интересно е да знаете, че мъжете се ограничават доста в такива магазини и купуват най-вече продукти за задържане или за уголемяване на мъжкото им достойнство.

Сигурно вече искате да се запознаете по-отблизо с най-новите и интересни секс играчки, но стиска ли ви да ги потърсите в най-близкия такъв магазин до вас? Вече не е необходимо и не се налага да се червите пред когото и да е и да не знаете какво точно искате, трябва само да разгледате предложенията в интернет, да намерите точния онлайн магазин и да поръчате каквото искате съвсем необезпокоявано.

Потопете се в света на необятните възможности и съживете разгорещения секс с любимата или любимия си.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар