Секс-козметика част 1

секс козметика
Многобройните он и оф-лайн секс шопове не са места, в които можете да си купите само секс-играчки. Те са създадени да разнообразяват и подобряват сексуалния живот на хората по всякакъв начин.

Всеки сексуален проблем или дори психологически такъв, който ви подтиска и пречи да се отдадете напълно на чудесните еротични забавления може да бъде отстранен с помощта на някой от многото козметични продукти и медикаменти предлагани в секс-аптеките.

На първо място могат да бъдат поставени парфюмите с феромони, които да привлекат към вас сексуални партньори и по този начин да ви освободят от ниското самочувствие и неувереност. Феромоните са химични вещества, излъчвани от всички животни, с цел привличане на сескуални партньори. С тяхна помощ можете да омайвате представителите на противоположния пол, без самите те да знаят с какво сте толкова неустоим за тях.

След това можем да споменем медикаментите за повишаване на либидото или тези, лекуващи проблеми с ерекцията при мъжете. С тяхна помощ не само ще се радвате на пълноценен сексуален живот, но и на повишеното самочувствие, което сексът дава на всички хора. Медикаментите за сексуална стимулация могат да бъдат предназначени само за мъже или специфично насочени към дамите, в зависимост от вложените в тях съставки.

В повечето случаи орално приеманите афродизиаци съдържат вещества, които подобряват кръвообращението, с което се засилва чувствителността в половите органи, но това могат да бъдат и различни хормони на щастието или енергизиращи химикали, които да възбудят цялата нервна система,  наред с половата. Възбуждащите медикаменти са одобрени от съответните агенции за контрол на храните и лекарствата, но все пак е добре да се консултирате със своя лекар, преди да посегнете към тях.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар