Секс – козметика част 2

Говорейки за козметиката и медикаментите в помощ на сексуалния ни живот не можем да пропуснем и различните препарати за локално приложение.

С тяхна помощ мъжете, които изпитват затруднение да получат и задържат ерекция могат да постигнат завидни резултати. Много от кремовете за ерекция помагат наистина, тъй като повишават значително притока на кръв към половите органи, с което предизвикват добра и продължителна ерекция.

Същия ефект могат да постигнат и дамите, като при тях ефекта е по-висока чувствителност в интимната област и съответно по-интензивни интимни изживявания и удоволствие от секса.
С медикаменти за локално приложение дамите могат да коригират и различни физиологични и козметични недостатъци. Кремовете за вагинално избелване, например могат значително да подобрят самочувствието на тези, които не харесват и се притесняват от вида и цвета на своята вагина. Едно такова притеснение може напълно да саботира желанието за секс у много жени.

За дамите, които искат да стегнат и повишат еластичността на своето влагалище има специални стягащи кремове, които ще помогнат на тях и техните партньори да се отдадат на по-интензивен и чувствен секс, увеличавайки удоволствието от проникването. Тези кремове не затрудняват осъществяването на сексуалния акт, тъй като имат и лубрикиращ ефект.

За господата, които страдат от преждевременна еякулация има много продукти, с които да направят секса едно дълго и вълнуващо преживяване. Те имат за цел да намалят чувствителността на пениса и по този начин превръщат любовната игра в едно продължително и забавно приключение.

Секс-козметиката е чудесен начин да възвърнете удоволствието от секса или да му се насладите по нов начин за пръв път в живота си.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар