Вибраторът

Винаги, когато се заговори за секс играчки първата мисъл в главата на повечето хора е за вибратор. Това не е случайно, защото той наистина е най-често купуваният еротичен артикул.
Предметите с фалически форми са служили, като подправка в секса или като заместител на сексуалния партньор от векове. В древността са били изработвани както от прости материали, като дърво или дори камък, така и от слонова кост, мрамор и чисто злато за знатните дами, но тези предмети днес могат да се съпоставят само към така нареченото ‘’дилдо’’, защото с напредване на технологиите фалосоподобните атрибути вече са на батерии и извършват най-различни движения.

Днес при изработката на вибратори все повече се залага на материали, които доближават до усещането за истински пенис, въпреки че и гладките метални модели имат своите привърженици от години. Разнообразието при вибраторите е голямо. Това позволява на всяка жена да избере големината, формата, цвета и материалът, от който е изработен нейният нов най-добър приятел.

Според много жени, най-добрите модели са тези с допълнителен накрайник за стимулация на клитора, тъй като е всеизвестно, че повечето жени изпитват клиторен, а не вагинален оргазъм.
Вибраторът обаче, не е предмет само за самотни занимания. Много двойки решават да разнообразят сексуалния си живот, като го включат в игрите си. Голям брой мъже се възбуждат, докато наблюдават любимата си да мастурбира, а използването на вибратор е начин да участвате, като страничен наблюдател по време на самозадоволяването на вашата партньорка, без да изпитвате ревността, която би се появила ако тя го прави с друг мъж.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар