Вагинални топчета

Вагиналните или познати още, като азиатски топчета имат за цел да доставят удоволствие на жената и в момента, в който ги носи и в дългосрочен план. Те представляват топчета с различна големина и брой, изработени от различни материали, като стъкло, пластмаса или метал. Обикновено в сърцевината на всяко топче е поставена тежест, която се мести при движение и създава вибриращ ефект, който доставя изключително удоволствие.

Азиатските топчета се ползват и с цел заздравяване на вагиналната мускулатура, особено ако тя е отпусната след раждане. Използването на топчетата помага на жената да тренира влагалищните мускули и да подобри тяхното съкращение по време на секс, което доставя голяма наслада и на нейния партньор.

С разрастването на сексуалната индустрия, асортимента при играчките за възрастни става все по голям, като само при топчетата той се увеличава с всеки изминал ден. В повечето секс-шопове могат да се намерят различни по големина, материал от който са изработени и разнообразни по брой и форми – еротични топчета. Има такива с гладка форма, има и оребрени, за допълнителни усещания. Също могат да се закупят видове на батерии с различна сила на вибрацията.


Азиатските топчета не са артикул,  предназначен само за жените, разбира се. Те могат да се използват и от мъже - не случайно повечето артикули са под наименованието ‘’анално-вагинални’’. Също така не са насочени само към хомосексуалните мъже, тъй като са добро средство за масаж на простатата и много хетеросексуални мъже решават да си доставят това удоволствие, абстрахирайки се от табутата наложени от обществото за позволено и забранено.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар