Езикови курсове – различни нива

Ако не сте изучавали английски език в училище или обучението по езика не е било достатъчно добре застъпено, вие имате възможност да запълните празнините или да се заемете с по-обстойно изучаване на езика още днес.

В зависимост от времето, с което разполагате вие можете да се включите в един по-интензивен курс на обучение, а от нивото на познание, което ви е необходимо – да изберете какъв етап от владеене на езика ви е достатъчен.

Всички езикови курсове предлагат начално (elementary) ниво на обучение, в което да се запознаете и овладеете основна граматика, слушане с разбиране и произношение. Езиковите курсове ‘’елементарно ниво’’ включват в обучението граматични упражнения и научаването на основни фрази от ежедневния английски език.

В курсовте се използват учебни помагала, които са съобразени с нивото на познание на учащите се върху езика. Учебниците по основно изучаване на английски език включват текстове и теми за дискусии. Освен основна граматика има и раздели с граматични упражнения, прости тестове и речници с най-често използваните думи в английския език.

Повечето курсове предлагат възможност за индивидуална помощ за всеки, който се нуждае от повече обяснения и упражнения. Тази опция се предлага главно на курсисти в по-напреднала възраст, които за първи път изучават чужд език. Всеизвестен факт е, че изучаването на чужд език в по-млада възраст, помага  за последващо изучаване на друг чужд език, тъй като принципите, заложени при обучението са вече усвоени и основата е вече положена. Има хора с афинитет към чуждите езици, които се учат много бързо.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар