Пенис рингове

Пенис ринговете са изработени от различни видове пластичен материал и представляват пръстени, които се поставят в основата на пениса с различна цел. В много от случаите, те се използват за да забавят еякулацията или за да поддържат ерекцията по-дълго време. В тези случаи може да се каже, че използването на тези рингове е необходимост за качеството на секса между двама души, тъй като преждевременната еякулация може да съсипе сексуалния живот на една двойка. Преждевременното изстрелване на патроните убива увереността и самочувствието на мъжа, което често води до нежелание  за секс или до липса на ерекция, възникнала на подсъзнателно ниво.

Пенис рингът се поставя в основата на пениса, когато той е достигнал максимална ерекция. Чрез него се намалява или спира напълно циркулацията на кръв и така се избягва отливът й от кръвоносните съдове, което би довело до загуба на ерекцията.

С поставен на пениса ринг, секса може да продължи изключително дълго, в повечето случаи, докато не бъде свален, което дава възможност да се удължи любовният акт, докато и двамата партньори са задоволени. В много от случаите жената има възможност да изживее множество оргазми, тъй като мъжът е способен да прави секс, без да губи от качеството на своята ерекция или без да се притеснява от преждевременна еякулация.

Много мъже използват пенис ринг по време на мастурбация. Причините за това са много, но основната е желанието за удължаване на удоволствието. Мастурбацията с пенис ринг е и добра тренировка за по-младите мъже, които искат да се научат да удължават времето преди еякулацията.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар