Играчките за възрастни – шега или необходимост

Понякога секса се превръща в скучно задължение за голяма част от дългогодишните партньори. В много от тези случаи се стига до решението, двойката да включи някакъв вид играчка, която да разнообрази рутинните  занимания в спалнята.

В много от случаите партньорите се притесняват да повдигнат въпроса по тази толкова деликатна тема, защото винаги следва опасението: ‘’аз не съм достатъчен’’ или ‘’не мога да задоволя партньора си’’, затова често до решението за включване на някаква секс-играчка в интимния свят на двойката се стига на шега - често след употреба на алкохол, когато задръжките са отстъпили място на желанието за забавление.

Шеговитият тон при повдигане на въпроса е много добро решение, тъй като един сериозен разговор по темата би създал впечатление за решаването на сериозен проблем. Въпреки, че проблемът наистина е сериозен, на него не бива да се гледа, като на край на света, тъй като това ще отчужди, вместо да сближи партньорите. Сексът, освен основният начин за възпроизводство е най-вече средство за забавление. Когато възприемете този начин на мислене, ще ви бъде много по-лесно да разчупите стереотипите и да потърсите нови начини да си доставите удоволствие.

Секс играчките могат много да сближат една интимна двойка, тъй като нестандартните начини за забавление обикновено се пазят в тайна. Една пикантна тайна, запазена между двама души е повод за тайно намигване към хората, робуващи на предразсъдъците в секса.
Така че, започната на шега, идеята за включване на някаква играчка за възрастни по време на секс, може да се окаже необходимост за спасяване на връзката.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар