Курс по английски за напреднали

След като вече сте овладели английския език на средно ниво, според вашите намерения и възможности, вие можете да преминете на следващия етап от изучаване на езика, познат, като advanced level – ниво за напреднали. Това ниво ви дава възможност да научите английски или друг чужд език, за да можете смело да заявите, че го владеете  напълно.

По време на този курс се набляга върху усъвършенстване на лексиката и умението за говорене. Важно е структурата на учебния процес да е максимално опростена, така че да имате пълна яснота върху изучаваната материя и възможност за напредък.

Основното, с което се занимава това ниво на обучение е: доизграждане на английската граматика, включване на дискусионни дисциплини и провеждане на дискусии, чрез текстове. Текстовете, които се обхващат трябва да развиват и обогатяват познанията по лексика, като се набляга на конкретни форми на граматиката, като синоними, колокации и идиоми с цел усъвършенстване на ораторските способности на учащите.

Тази система на обучение по английски език дава истинска възможност за напредък и развитие при използване на езика в бъдеще.

В учебния процес на това ниво, често се включват и аудио-визуални помагала, които дават възможност на курсистите да слушат езика в различните му варианти и акценти, което ще им помогне да разпознават и използват езика в различни англоговорящи страни и провинции.
С това ниво на обучение и със сертификат за успешно издържан изпит, вие можете да живеете и работите във всяка точка на света, стига професията ви да не изисква специалното й изучаване на английски език.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар