Езикови курсове – втори етап в обучението

След elementary level (начално ниво) на изучаване на английски език идва ред на следващото ниво, което е intermediate level - ниво на изучаване за средно напреднали. При него се упражняват знанията придобити по време на началното ниво, след което се пристъпва към изучаването на нови граматически времена и конструкции, които веднага се прилагат в процеса на обучение. Обучението на това ниво също включва упражнения за затвърждаване на наученото, като слушане, четене, писане и разговаряне на английски език.

При това ниво на обучението се набляга основно на лексиката и граматиката, като е заложено изучаването на основните времена, неопределена форма на глаголите, деепричастия, сравнителни и преувеличителни прилагателни, свързване на глаголи и т.н.

На това учебно ниво се изучават и думите, с които се обозначават роднинските връзки, личностните прилагателни, частите на човешкото тяло, дрехите, имената на животните, училищни предмети и най-често използваните фрази и глаголи в английския език.

Това ниво на изучаване на езика дава възможност на учащите да обогатят своята лексика и произношение. Неговото овладяване може да бъде достатъчна основа за една по-елементарна работна позиция дори в чужда страна. Ако това ниво не е достатъчно, за да ползвате езика по-задълбочено, ще трябва да продължите обучението си, като преминете в следващото ниво на изучаване – нивото за напреднали.

В края на всеки курс на обучение се държи изпит, който ако издържите успешно ще  ви гарантира сертификат, удостоверяващ познанията ви по английски език на съответното ниво.
С този документ ще можете да легитимирате познанията си при кандидатстване за работа.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар