Четири афродизиака за страхотен секс


Ароматът е езикът на сексуалността. Някои миризми могат да предизвикат положителни емоции и чувства, имат силно въздействие върху мозъка и мъжете не могат да им устоят. Можете да използвате тези аромати като парфюм, или пък като олио за масаж.

Лавандула

Исторически погледнато, лавандула е известна като билката на любовта, и нейният красив, сладък аромат възбужда мъжете. Прясната лавандула  може да бъде намерена на пазара, но лавандулово масло е най-лесният начин, по който можете да се възползвате от аромата и. Направете си свой парфюм чрез смесване на 10 капки от маслото с лайка и глицерин, или да си купете парфюм съдържащ такова масло. Някои фирми правят лавандулов спрей за дома, с който можете да напръскате стаите и чаршафите.

Сандалово дърво

Сандалово дърво има остър дървесен аромат, идващ от Ориента ,и се използва в скъпите парфюми и одеколони . Като афродизиак, сандаловото дърво се използва за лечение на импотентност, така че това е идеалният аромат за вашия мъж . Сандалово дърво мирише подобно на андростерона, който като химически състав се доближава до тестостерона. Тази миризма изпраща много дискретни, но ефективни, сексуални сигнали към противоположния пол. Можете да си купите сандалово дърво под формата на масло или в парфюм.

Жасмин

Жасминът е популярен афродизиак и е едно от основните растения, използвани в парфюмите. Той разполага с наситен, сладък аромат и се твърди, че може да съблазни всеки . В Индия , жасминовото масло е било използвано през вековете за подобряване на либидото. Запалете жасминова свещ, за да вдъхнете романтика в стаята.

Феромони

Феромоните са химически сигнали насочени от един човек към друг. Има различни феромони, но сексуалните феромони са тези, който будят най-голям интерес сред хората. Сами по себе си те нямат никаква миризма, но често се добавят към парфюмите за подобряване на естествения сексуален аромат.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар