Искате ли да научите английски

Ако през социализма беше задължително да изучаваме руски език, то днес задължителният език е английският. Това е език, който е говорим почти навсякъде, превръща се в международен, а освен това става необходим и в ежедневието ни. Все повече работодатели, залагат в изискванията си за дадена длъжност, владеенето на английски език. Ето това са само част от причините, поради които английският език измести руския.

Никога не е късно да научите английски, стига да имате желание и възможност. Най-добрият вариант е да се запишете на езиков курс. Такива курсове се провеждат постоянно, като организаторите им са различни институции. Може да потърсите в интернет, или да попитате Ваши приятели, кои институции близо до Вас, организират курсове по английски език.

Когато си изберете обучаваща организация, трябва да отидете за да попитате за цени, кога ще стартира следващият курс, кои нива провеждат и т.н. Ако условията Ви устройват, трябва да се запишете, и да изчакате да дойде денят, в който обучението ще започне.

Изкарайте колкото е възможно, повече нива от английския. Това ще Ви бъде от голяма полза, ако не за работа, то поне в ежедневието – постоянно попадаме на интересни материали в интернет, които обаче са написани на английски. А когато курсът завърши, не спирайте да използвате езика, защото може да забравите голяма част от нещата. Упражнявайте се като четете материали на английски, пишете си имейли с приятели на английски, или пък просто си правете упражнения вкъщи.

Открийте нови възможности, като научите английски. Няма значение на каква възраст сте, към кой пол принадлежите, какъв е произходът Ви. Английският ще Ви бъде от полза във всички случаи. И веднъж започнали изучаването на английски, не се отказвайте по никакъв повод. Завършете го, вземете удостоверението си, и не спирайте да усъвършенствате знанията и уменията си по английски. Само така ще отворите много нови врати пред себе си, и няма да се притеснявате, че сте пропуснали възможност поради незнание.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар