Секс играчки за мъже

Когато стане дума за секс играчки, незнайно защо, всички правят асоциация с вибратори. Всеизвестно е, че тези аксесоари са предназначени за дамите. Това обаче, далеч не означава, че силният пол е пренебрегнат по отношение на такива продукти. Нищо подобно – предлагат се такива, и то не по-малко разнообразни от тези, които са предназначени за жени.

Когато пък се заговори за мъжки секс играчки, асоциацията е надуваема кукла. Те въобще не са еднотипни и еднообразни – може да си намерите такива, които имат само вагина, вагина и анус, или пък уста, вагина и анус. Освен това, може да избирате и външния вид на своята гумена партньорка. Тези аксесоари се използват предимно от мъжете, които нямат постоянна връзка, или от тези, на които жените не им връзват.

И ако куклата Ви се струва твърде голяма, и няма къде да я сложите, а само мисълта за надуване и спадане преди и след всяко използване Ви отказва от идеята да си купите такава, то има решение и за Вас. Може да си потърсите изкуствена вагина. Предлагат се такива, които вибрират, и съответно – невибриращи. Според предпочитанията си, може да изберете средството за доставяне на удоволствие.

Има също и мастурбатори за мъже, вибриращи халки за пенис, и още ред други аксесоари, които ще Ви доставят удоволствие. И естествено, както дамските секс играчки могат да се използват в любовната игра с партньор, така има и мъжки такива. Различни пенис накрайници, помпи за уголемяване на члена, пристегачи и пръстени, които удължават ерекцията и т.н.

Също както дамите, така и мъжете, трябва да потърсят, да разгледат, и да изберат своята секс играчка. Дали ще е такава, която е предназначена за самостоятелно ползване, или пък такава, която ще Ви помогне да доставите удоволствие на партньорката си, няма значение. Секс магазините са местата, където може да разгледате и да си изберете подходяща секс играчка.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар