Пазаруване от секс магазин

Вече многократно сме казвали, че освен стандартните, физически секс магазини, има и онлайн такива. И независимо от къде предпочитате да пазарувате, сега искам да Ви насоча какво да гледате, и какво да правите, преди да закупите дадена играчка, аксесоар, костюм или нещо друго, от сек шоп.

Важно е да получите възможно най-много информация за продуктите, които търсите. В противен случай, рискувате да купите нещо, което няма да Ви допада, или пък да пропуснете да си вземете нещо, което има повече функции и ще Ви доставя по-голямо удоволствие.

Ако пазарувате в реален секс магазин, може да попитате продавач-консултанта за абсолютно всичко, което Ви интересува. Не се притеснявайте от него – на него това му е работата, и нито ще Ви се смее, нито пък ще Ви се подиграва по някакъв начин. Той е свикнал да отговаря на всякакви въпроси, свързани с играчките, които продава. Какъвто и въпрос да му зададете, макар и на Вас да Ви се струва твърде неудобен, консултантът в магазина ще Ви отговори, и дори няма да му направи впечатление Вашият въпрос – та той прави това ежедневно.

Ако пък пазарувате онлайн, в повечето магазини има чат на живо с консултант. Използвайте го без да се притеснявате. Ако имате някакви въпроси – задайте ги. По-добре да сте информирани за всичко, отколкото да купите нещо, което например не знаете как се използва. Също както в реалния магазин, така и в онлайн шопа, консултантите ще отговорят на Вашите въпроси, независимо колко неудобни са те, стига разбира се, да са свързани с продуктите, които се предлагат в конкретния магазин.

Когато сте убедени че сте избрали Вашата секс играчка, може да я купите, или съответно да я поръчате. И ако сте се придържали към нашия съвет за получаване на възможно най-много информация за дадена играчка, със сигурност сте се сдобили с това, което ще Ви достави най-голямо удоволствие.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар