Какво се продава в секс шоповете

Вероятно на всеки човек му се иска да влезе в някой секс шоп, ако не за друго, то поне да види какво толкова се продава вътре. Срамът обаче, често е най-голямата пречка, и така си оставаме неинформирани. Добре че технологиите наложиха създаването на онлайн магазини, та в тях на спокойствие да разглеждаме какво, къде и на каква цена се продава. Идеята на темата ми, е да дам отговор на въпроса „Какво мога да си купя от секс шоп?”.

Вибратори – първата асоциация, когато чуем за секс играчки. Няма секс шоп, в който да не се предлагат такива аксесоари. Тук влизат и дилдата, макар да не са вибриращи устройства. Тук трябва да кажа, че има двойни дилда – те са предназначени за дамите с бисексуална или хомосексуална ориентация. С тях, две дами едновременно могат да си доставят удоволствие.

Анални играчки – в тази категория ще намерите много и различни аксесоари за анално проникване. Топчета, разширители, куки, специални дилда и вибратори и т.н. Мъжете пък, в секс магазините, могат да открият всичко за незабравимо сексуално изживяване, независимо дали ще е самостоятелно, или с партньорка. Надуваеми кукли, изкуствени вибриращи и невибриращи вагини, ануси, мастурбатори, помпи за уголемяване на пениса, пръстени за удължаване на ерекцията, простатни стимулатори, и т.н.

И освен стандартните секс играчки, в секс шоповете може да намерите лубриканти, различни забавни костюми, задържащи и уголемяващи спрейове, възбуждащи средства и още ред други продукти, които ще превърнат любовната Ви игра в забавление и удоволствие. И както казах и в началото, ако все пак искате да видите с очите си какво се продава в секс магазините, но Ви е срам да влезете в такъв, може да отворите някой онлайн секс шоп, и там да разглеждате на спокойствие. И не само това – ако нещо Ви хареса, може да го поръчате напълно дискретно и конфиденциално.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар