Разнообразете сексуалния си живот

Често сексът в една дълга връзка започва да става скучен, и страстта се появява доста по-рядко в сравнение с първите няколко месеца. Вижте как можете да разнообразите сексуалния си живот.

Говорете за секс

Това може да бъде възбуждащо и за двамата партньори. Обсъждайте това, което прави сексуалния ви живот вълнуващ, без значение дали са сексуални фантазии или неща, които се харесват на партньора.

Направете нещо ново

Каквото и да е то, е добре да не бъде прекалено. Ето някои идеи - секс игри за двойки (потърсете онлайн, масаж с ароматни масла, секс играчки, променете мястото, където правите любов. Купете си интересно еротично бельо, в което ще изглеждате секси за половинката си.

Обсъждайте сексуалните си фантазии

Сексуалните фантазии могат да бъдат много полезни за една сериозна връзка. Някои двойки само споделят своите сексуални фантазии в разговор, но не ги осъществяват. Уверете се, че фантазията или желанието ви не води до физически или емоционален  дискомфорт за партньора. Всичко това трябва да си остане във спалнята и да не влияе по някакъв начин на живота ви извън нея.

Поинтересувайте се от филмите за възрастни

Повечето мъже обичат секс филмите, докато за много жени те са отблъскващи и прекалени (или поне така си мислят). Ако порното ви идва в повече, можете да опитате с образователни филми и видео (демонстрация на различни пози например). От тях можете да научите доста неща, защото са създадени от професионалисти, които се занимават с изучаване на човешката сексуалност. Най-лесно ще ви бъде да гледате филм, който отговаря на някаква ваша фантазия.

Дайте на мъжа пълен контрол

Разрешете на мъжа до вас за една вечер да прави всичко, което пожелае с вас във спалнята (разбира се, в рамките на разумното). Може да ви хареса ролята на покорно момиче.

Разнообразявайте

Тръпката се губи, ако имате някаква стандартна схема, която следвате в сексуалните си взаимоотношения. Ако например правите секс вечер преди лягане, направете нещо различно – направете му изненада и го събудете с това сутринта. Разнообразявайте позите, колкото се може по-често и не се притеснявайте да опитвате нещо ново.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар