Защо да пазаруваме ot sex shop

Продукти от sex shop
Много от вас са се чудили на приятели и познати, които са ви споделили, че са си купили нещо от секс шоп. Една от причините да ги мислите за странни е факта, че вие никога не сте използвали подобни продукти. Непознатото винаги е трудно за възприемане, още повече когато става дума за интимен живот. Има всякакви стереотипи и табута когато темата е секс и взаимоотношения между мъже и жени. Преди и вие да заклеймите всякакви артикули, които се продават в секс магазините, ще ви дадем някои добри причини, за да опитате и вие. 

По-голямо удоволствие 

За някои жени е доста трудно да стигнат до оргазъм. Причините може да са много, но с изкуствен вибриращ член повечето жени получават повече, от колкото са си мислили. Може да се използва също така за допълнителна стимулация по време на полов акт, а с него достигането до заветната G-точка е много по-лесно. Тези играчки са предназначени както за жени, така и за мъже. Най-хубавото е пълния контрол върху ситуацията, вие определяте какво, как и кога ще се случи. Притесненията, които може да ви минават през главата по време на секс отпадат и остава само удоволствието. 

Разнообразие

Един от основните проблеми в секса между партньори, които са вече от дълго време заедно, е именно еднообразието. Проблемите в леглото се пренасят и в другите аспекти на връзката, което често води до изневери или влошаване на отношенията и раздели. Продуктите, които предлагат секс шоповете могат да внесат ново измерение в сексуалния ви живот. Приложенията са много, просто трябва да дадете свобода на въображението си. 

Самочувствие и добро настроение

При някои жени контролът върху ситуацията и активната роля засилват самочувствието и увереността. Това може да се обясни с факта, че жените са свикнали мъжът да контролира и доминира в леглото. Това ги кара да се чувстват по-слаби, което е нормално и естествено. Когато обаче поемат инициативата, която да доведе до сексуална удовлетвореност влияе много положително на психиката. В случаите, когато секс играчките се използват заедно с партньора може да се даде свобода на въображение и фантазията. Това освобождава ума и съзнанието се настройва много положително към живота. 
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар