Всяка жена трябва да има секс играчка

Секс играчки за жени
Интимният живот оказва силно влияние върху настроението и самочувствието на всяка жена. Нежният пол влага много повече чувства и емоции в секса, за разлика от мъжа, където нещата са доста по-първични. Липсата на секс или неудовлетвореността при жените води до ниско самочувствие, депресия, чувство за малоценност. При мъжете е малко по-лесно при липса на постоянен интимен партньор. За тях не е проблем да свалят напрежението с кратка авантюра, основаваща се единствено на секса. Това няма да им пречи да се чувстват удовлетворени, а точно обратното. Те с гордост могат да запишат в тефтерчето си поредната "бройка" и да се похвалят пред приятели. Една жена може да стори същото, но в повечето случаи това вместо позитивен ефект, тя ще се почувства по-зле. Липсата на чувства и емоции не може да бъде заменена с нищо.

Тук на помощ на жените идват секс играчките. С тях освен че могат да получат максимална наслада и удовлетвореност, няма да се чувстват виновни пред себе си, заради необмислена авантюра. Сами можете да правите каквото си пожелаете, да експериментирате, да научите нови неща за себе си и тялото си. Този опит може да се пренесе и в една връзка.

В забързаното ежедневие, рядко остава време за спортуване и фитнес. Сексът винаги е една здравословна тренировка, както за мускулатурата, така и за сърцето и някои вътрешни органи. Използването на секс играчки е достоен заместник на секса. Тялото реагира почти по-същия начин на изкуствената стимулация.

За някои жени е трудно да стигнат до "края" и това им пречи във взаимоотношенията със интимните партньори. Доказано е, че с продуктите, които се предлагат в секс шоп, по-лесно може да се достигне до оргазъм. Колкото по-често започнете да получавате това върховно удоволствие сами, толкова по-лесно и често ще го получавате и с партньор. Просто тялото ви ще свикне - трябва единствено да пренесете наученото в секса.

Липсата на секс в един момент започва допълнително намаля желанието за ласки. Така рискувате в един момент, когато срещнете правилния човек, просто да нямате желание. Редовното получаване на сексуална удовлетвореност е здравословна и поддържа психическата уравновесеност. Липсата на интимна близост често води до състояния на нервност, безпокойство и депресия.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар