Интересно за секс играчките

Секс играчки и магазини

Много хора смятат че продуктите, които се продават в секс магазините са предназначени за хора с по-високо либидо, на които не им стига секса. Други мислят, че от там пазаруват само хора с по-нестандартни сексуални наклонности и фантазии. Това са отдавна остарели разбирания. Популярността на така наречените секс шопове набира все по-голяма сила и все повече мъже и жени решават да вкарат „нещо по-така” в сексуалния си живот.

Има огромно разнообразие от секс играчки, но най-популярен е вибриращият изкуствен член. Той се задвижва от батерии и най-често се търси от жените. Някои мъже също го харесват, като го използват за стимулация на интмните си части. Има и изкуствени членове, които не вибрират, но са направени от материал, който наподобява истинските - наричат се дилда. Те могат да изглеждат като истински благодарение на реалистичните си форми и цвят.

В някои по-консервативни държави секс продуктите са забранени както за продажба, така и за употреба. Доста неприятно за тези, които нямат интимен партньор, нали? Тези палави играчки освен приятни за употреба, са и напълно безопасен начин за постигане на сексуално удоволствие. Много хора ги предпочитат пред полов контакт с непознати, за една вечер. Винаги има риск когато не знаем с кого си лягаме.

Важно е след употреба секс играчките да се почистват, особено ако двама души използват едни и същи. Нека не забравяме, че полово предаваните болести могат да бъдат пренесени и по този начин. Винаги гледайте от какви материали са направени, защото могат да съдържат вредни вещества и токсини. Някои материали могат да предизвикат алергия или обрив и трябва да сме наясно какво точно купуваме. Затова преди да си купите нещо разпитайте продавача за подробности.

Секс играчките не могат да заместят истинските сексуални ласки, по-скоро могат да ги разнообразят. Но не се притеснявайте, ако партньора ви използва подобен начин за задоволяване – поне може да сте сигурни, че не ви изневеряват. Все пак не винаги сексуалното желание на двойките съвпада, но това не би трябвало да се приема като проблем.
Секс магазините се превръщат в доста печеливша индустрия, защото обществото става все по-разкрепостено и търсещо нови начини за забавление в интимния си живот. Цените също стават по-ниски и ниски с оглед голямата конкуренция. Почти всеки секс шоп предлага голямо разнообразие от играчки, което прави избора все по-туден. Е, не е задължително да си купите само едно нещо.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар