Как да купим от секс магазин

Избор от секс шоп
Когато стане въпрос за пазаруване на секс играчки от секс шоп, има някои стъпки, които е добре да се следват.

Намерете желания продукт – най-добрият начин е да разгледате онлайн къде и какво се предлага. До преди няколко години на секс магазините се гледаше като на някакви долнопробни места, където обикновено ходят хора от ниската класа. Повечето секс шопове са се намирали на затънтени места и дори в мази, и за да ги намериш се е налагало да разпитваш с дни. Именно заради тази им вече минала слава, някои хора са ходили да си купят нещо палаво буквално дегизирани. Времената се променят и сега секс магазините са модерни, някои от тях се намират на доста оживени места и се възприемат като всеки един нормален магазин. Вече все по-рядко се наблюдава притеснението при посещение на sex shop, именно защото вече са приети от обществото и няма защо някой да се срамува.

Ако сте решили да си купите желаната секс играчка или артикул директно от магазина, първо прочетете в интернет подробности за всеки продукт. Така като отидете на място и сте си набелязали разни неща, ще можете да се консултирате много по-лесно с продавача, за да може да ви предложи най-подходящото за вас. Ако имате интимен партньор, с който сте намислили да изпробвате нови неща, най-добре отидете заедно. Така впоследствие няма да има недоволни, а освен това заедно можете да се консултирате със служител на секс магазина.

Не се срамувайте да питате – наистина няма от какво да се притеснявате да питате консултанта каквото и да било, какви са ви желанията, за какво ще използвате продукта и т.н. Все пак това му е работата. Като отидете да си купувате пералня например, не се притеснявате да питате за технически показатели, какви програми ви трябват, каква гаранция се предлага. Не забравяйте, че щом някой работи на такова място, той знае какво продава. Единствено с най-подробна информация ще изпълните първоначалните си желания и фантазии. А и това е магазин като всички останали, просто предлагат по-специфични продукти.

Изберете от къде да купите – вече сте разгледали в интернет магазините, разучили сте достатъчно къде какво се предлага. Време е да решите от къде да купите. Повечето магазини имат и онлайн версия, където се предлагат същите продукти. Доста често именно в онлайн секс магазините цените са по-ниски, а доставката е безплатна. А и пак можете да попитате за някой секс артикул онлайн – почти всеки секс шоп има чат и телефон за връзка. Всичко може да бъде анонимно и толкова дискретно, че дори да сте по-притеснителни, пак спокойно можете да си изберете нещо и да си го поръчате.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар