Как да използваме секс играчки

Секс играчки
Секс играчките могат да бъдат интересен начин да направите сексуалния си живот по-интересен, без значение дали ще ги използвате сами или с партньора си. Много хора възприемат погрешно идеята за еротичните артикули и смятат, че са създадени за тези, които в момента нямат интимен партньор или са с хомосексуални наклонности. Истината е, че всякакви мъже и жени ги използват – или докато са сами, върху партньора си или върху себе си дори да имат партньор. Въпреки всичко е важно да не се забравя факта, че секс играчките също трябва да се почистват, особено ако и други хора са ги използвали. Всичко това се прави, за да се избегне риска от болести, предавани по полов път.

Секс продуктите могат да вибрират, или да са статични. Разнообразието се допълва от предназначението им – могат да се използват както за вагината, така и за ануса. Някои играчки са направени за по-нежна и еротична употреба, а други са за по-груби фантазии, фетиши, господарство и други. Такива са различните камшици, белезници, превръзки за очите.
Когато искаме да придадем известно разнообразие в секса с партньора, понякога срещаме известни трудности, защото желанията и фантазиите на едни, не допадат на други. Това може да се дължи на прекалена разкрепостеност или консервативност и стереотипи. В такива ситуации е най-добре открит и честен разговор между партньорите за това какви неща им харесват, какви не и кое би допаднало и на двамата, за да бъдат доволни.

Без значение какви секс играчки сте решили да използвате и как точно, сигурността трябва да бъде водеща, за да се избегнат неприятни последици или полово предавани болести. Преди да влезе в употреба, всеки продукт от секс шоп трябва да бъде проверен за твърди или остри елементи, които са останали по някакъв начин на него, за да се избегнат нараняване. Все пак говорим за най-чувствителните части на човешкото тяло – интимните. За по-голямо удоволствие може да се използват специални лубриканти, които също се продават в секс магазините. Не бива да се използва секс играчка директно от ануса в устата или вагината, без да бъде почистена. Това може да доведе до инфекция или пренос на бактерии и вируси.

Понякога е добре да се използва и презерватив, за по-голяма сигурност. Ако използването на закупена от sex shop играчка ви причинява болка, спрете употребата и нанесете повече лубрикант и се отпуснете. Ако болката продължава, най-добре е да се прекрати употребата му.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар