Какво задължително да купите за зимата?

Зимата е периодът, в който всички се замислят за нови придобивки. Дали това е заради множеството закупени коледни подаръци или просто имате нужда да се поглезите, е важно да избирате качествени вещи, които да ви служат дълго време. Умното пазаруване обикновено трябва да започва със списък, който да ви води към правилното закупуване само на това, което ви трябва.

Зимните дрехи

За да сте сигурни, че сте купили всичко необходимо се запитайте дали и какви зимни дрехи носите най-често. Ако най-често се обличате с по-дебели дрехи у дома, то задължително се насочете към меки материи, без много детайли, които се оплитат в косата ви или да се заплитат в другите материи. Ако обаче, искате да заложите на красиви дамски блузи, тениски и полу, то се насочете към по-топлите материи и онези, които са в стилни цветове и са със стилни детайли.

Зимни обувки

Насочете се към закупуване на зимни дамски боти, които да ви служат поне няколко години. Направете избора много прецизно, за да не се налага да купувате няколко чифта. Това е инвестиция, която искате да си заслужава, затова се отдайте на голямо търсене на перфектния модел. По този начин ще сте напълно сигурни в избора си и ще можете да се насладите на спокойна зима.

Прегледайте детайлите на обувката, каква е подметката, дали работи добре ципа и най-важното, дали ви е достатъчно удобна.

Грижа за косата и кожата

През зимата е важно да се запасите с хидратиращи маски за лице и коса, които да ви поддържат в идеална форма. Кожата и кожата през студените месеци се изтощава много, а маските могат да я подранят чудесна. Посетете магазините за козметика онлайн или си направете домашни маски, които да направят магията. Сухата коса и кожа са изключително често срещан проблем, който трябва да се регулира и често да нанасяте хидратиращи продукти, които да предпазват кожата и косата от зимните условия.

Грижа за маникюр и педикюр

Запасете се с подхранващи кремове за ръце и ходила, които да хидратират кожата ви. През зимата се налага да използвате повече крем, за да може да компенсирате сухотата, която неизбежно се получава при честото излизане на студено. Ходилата също страдат от лошото и студено време, независимо че в голяма част от времето ходилата са облечени и дори обути. Не забравяйте да правите чест масаж на ръцете и ходилата, за да може да ги снабдявате с допълнителна хидратация от грижата, която сте избрали.

Обърнете внимание на съня

Запасете се с подходящо спално бельо, което да ви пази топло през студените вечери. Сънят е изключително важен и не трябва да правите компромис с него. Също така, трябва да сте сигурни, че разполагате с няколко олекотени одеяла и няколко декоративни одеяла за хола. Когато сте закупили одеялата, ще можете да се наслаждавате на повече спокойни вечери и повече зимни филми. Може да се снабдите и с няколко чифта хавлиени чорапи, които да поддържат топлината на ходилата и удобно да ходите у дома с тях.

Не пропускайте да си направите СПА вечер у дома, в която да разходите новите дрехи и обувки, а след това да се насладите на грижа за кожата и косата, последвана от зимен, уютен филм.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар