Детски дрехи от Mayoral и Guess Kids – когато стила на детето е от значение за вас

Нашите консултанти от Kidz.bg ще ни помогнат в избора на качествени и стилни детски дрехи от водещите марки за детска мода Mayoral и Guess Kids. Разбира се много от Вас са запознати с дрехите, които те предлагат, но сме сигурни, че в тази статия могат да научат и още повече факти по темата.

В последните години детската мода се разви сериозно. Повишените изисквания на родителите относно качеството на дрехите и техния стил – модели, цветове и материи, накараха марките да обръщат все повече внимание на детайлите, материалите и изработката. Вече не е достатъчно детските дрехи да са цветни и с различни детски герои. Те, както и дрехите на възрастните, трябва да показват индивидуалността на детето и това, че при избора на дрехи е обърнато специално внимание, а не просто дрехи, които му стават и са добра материя.

Марките, за които ще ви разкажем - Guess Kids и Mayoral - предлагат сезонни колекции и също по подобие на дрехите за възрастни, се отличават с определена дизайнерска линия. В комбинаци с това, почти всички дрехи се предлагат в няколко цвята, което оставя на родителя възможност за креативност в съчетанията.

Ето какво казват от Kidz за Mayoral и Guess:

Mayoral e водеща европейска марка от повече от 80 години, ориентирана изключително и само в производството на детски дрехи и обувки. Дизайнерите на марката налагат стил, по който останалите се водят. Достъпните цени, дори и за българския клиент, са още един повод за избор на тази марка. Предлагат се дрехи за момчета и момичета, от новородени до тинейджъри. Използваните материи са в широк диапазон – от класически памучни и плетени, до кожени, както и материи използвани в облеклата за възрастни – тюл, дантела, плюш, деним и други. Всяка година се предлагат по две колекции – Пролет/Лято и Есен/Зима. Качеството, което предлага марката, е на топ ниво и без компромис.

Едни от най-търсените дрехи са детските комплекти – анцузи, тениски, якета, поли, панталони. Много добра селекция от рокли на Майорал ще ви бъде в помощ при официални поводи за малките дами, а също така и от сака и панталони за момчетата. В допълнение – към основната марка Майорал, компанията е създала и отделен бранд, който е специализиран в луксозни рокли и аксесоари за официални поводи – Abel&Lula.

Въпреки, че дрехите са с висок стил, те все пак са забавни и за децата – мотивите на сериите за по-малките деца са весели и с креативни щампи и 3Д декорации. За по-големите деца пък облеклата са в изчистени линии, които покриват изискванията на всеки тинейджър – това да прилича на по-голям, това да прилича на възрастен.

Guess Kids е лейбъла на Guess за детски дрехи. Марката позната на пазара от 80-те, най-вече с дънковите си и джинсови облекла, вече предлага дизайнерски дрехи не само за възрастни, а и за деца. Особено предпочитани от тинейджърите дрехите на Guess показват, че те не само държат на доброто обличане, а и на стил и високо качество. Дрехите на Guess са атрактивни и провокативни и позволяват на децата да изразяват себе си чрез дрехите и да показват стила си. Отделно от това Guess Kids има още повече колекции през годината – 4 колекции, според сезона, както и специални селекции от облекла Back2School преди началото на учебната година. Не си мислете, че от Guess са се ориентирали само към по-големите деца – предлагат се и дрехи от новородени до тинейджъри. Особено атрактивни са комплектите за бебета, които са подходящи за подарък в изискани метални кутии. 

Много голяма част от асортимента на Guess и Mayoral може да закупите онлайн на Kidz.BG. Онлайн магазинът предлага бърза доставка до 24 часа и професионална консултация при покупка. Всяка нова колекция на двата бранда е налична още преди старта на сезона, а в outlet секцията може да пазарувате още по-изгодно. Организират се и различни промо кампании през цялата година, като те включват и намаления на актуалните колекции. Оставаме на вас да откриете и другите марки детски дрехи в онлайн детски бутик Kidz.BG

Happy shopping!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар