5 класически находки, които трябва да имате в гардероба си

Един популярен цитат гласи, че модата е преходна, но стилът е вечен. Наистина тенденциите във фешън индустрията се сменят всеки сезон и да се обличате в крак с тях, може да се окаже предизвикателство, особено ако все още не сте изградили своя личен стил.

На фона на бързопроменящата се мода, наблюдаваме и едно интересно течение, което подкрепя изграждането на т.нар. капсулен гардероб. Съвсем накратко обяснено, капсулният гардероб съдържа малко на брой базови дрехи, които обаче се съчетават перфектно помежду си и може да създадете множество различни комбинации, за да изглеждате винаги стилни!

Ако се чудите кои са тези класически находки, които ще намерят заслужено място във вашия гардероб, ето няколко чудесни предложения:

  1. Малка черна рокля

Всички дами знаят, че малката черна рокля се е превърнала в синоним на задължителен елемент в гардероба. Причината разбира се е, че тя е толкова универсална! С малко въображение и подходящите аксесоари, може да я носите на различни поводи. От официално събитие до коктейл с приятели. А ако дължината е подходяща, дори и в офиса, в комбинация със стилен блейзър. Вариантите наистина са много, а тази непреходна класика ви гарантира, че винаги ще изглеждате чудесно!

  1. Дънки

Сигурни сме, че всяка от вас има поне един чифт дънки, които обожава. Дънките са комфортни и са чудесен избор за ежедневни, както и спортно-елегантни тоалети. Ако личният ви стил е по-формален, може да изберете изчистен едноцветен модел и да пропуснете накъсаните крачоли или изтъркания ефект. Ако пък харесвате по-нестандартните модели, винаги може да експериментирате с по-смела визия.

Важното е, когато избирате дънки, да откриете дължина и кройка, които прилягат добре на извивките на тялото и подчертават красотата им.

  1. Класически панталон

За моментите, когато искате да надградите стила си и да изглеждате една идея по-елегантни, дамските панталони са правилното решение. Те ще влязат в употреба за всяка важна бизнес среща, работен ден в офиса или дори за официална вечеря в изискан ресторант. Съветваме ви да изберете модел в класически цвят - черно, сиво, бежово или тъмно синьо. Ако често носите панталони, бихте могли да обогатите колекцията си и с по-ярки цветове. Не забравяйте да потърсите дамски панталони онлайн или в любимия си магазин, за да сте сигурни, че не липсват от гардероба ви.

  1. Бяла риза или блуза

Хубаво е да помислите и за горната част на облеклото. Все пак трябва да има с какво да съчетавате дънките и панталоните. Най-лесно и универсално е да заложите на бяла риза или пък ако предпочитате - по-елегантна блуза. Белият цвят подхожда на всичко, така че няма да се притеснявате за съчетанията. Най-големият враг на белите дрехи са петната, така че, за да сте подготвени за всяка ситуация, уверете се, че имате повече от една бяла риза или блуза. Изберете тук модерни и стилни предложения!

  1. Тренчкот

Тренчкотът е вечна класика, в която си струва да инвестирате. Много често той е определят като най-добрата връхна дреха. Чудесно допълнение е както за ежедневието, така и за офис или по-формален стил. Може да заложите на черно, но най-предпочитани са бежовите и телесни цветове. Ако ви се иска да е по-интересен, карираните варианти също са модерен избор.

Коя според вас е най-важната класическа находка за гардероба?

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар