Всички дами се прехласват по парфюми тестери – ето и какви са причините


Знаем, че безспорно дамите са онези, които изявяват предпочитанията си относно различните видове козметика, парфюмни изкушения и грим аксесоари. Напоследък забелязваме една нова тенденция – представителките на нежния пол все по-усилено съсредоточават вниманието си върху парфюми тестери – така именно наричаме онези ароматни изкушения, които пристигат при нас не в оригиналната си опаковъчна кутия, а в бяла транспортна опаковка.

Твърде често обаче именно тези продукти са подложени на вълна от недоверие от множество от бъдещите клиенти – това, че артикулите са в бели кутии и честата липса на капачки за флаконите кара много хора да се усъмняват в тяхната автентичност. Ето защо и в днешната статия сме решили открито да развенчаем повечето митове, които обграждат тези парфюми тестери. 

Парфюми тестери – автентични или бледи копия на оригинала?

Говорейки за парфюми тестери, именно това е въпросът, най-често изникващ в съзнанието на хората – доколко бихме могли да кажем, че съдържанието им е автентично и оригинално? За щастие, съществува еднозначен и категоричен отговор на този въпрос. Всички парфюми тестери са категорично идентични с артикулите, които се продават в оригиналната брандова опаковка. Важно е да се внесе това уточнение, тъй като действително това е един от основните митове, циркулиращи около този въпрос.

Нека обясним нещата така – по същество всички парфюми тестери са заделени от производителите или дистрибуторите, за да бъдат изложени в козметичния или парфюмериен магазин. По този начин клиентите максимално лесно биха се ориентирали по отношение на това кой аромат да си закупят, тъй като имат възможността да го изпробват и поносят върху себе си. Затова и е логично съдържанието им да е идентично с това на артикула, с който в последствие ще си тръгнете от магазина.

В този ред на мисли бихме казали, че в случай, че не държите на оригиналната, стандартна опаковка и нямате против любимият ви парфюм да достигне до вас в бяла картонена кутия, то не би имало причина, която да ви откаже от парфюми тестери. 

Категоричен плюс на парфюми тестери са и по-ниските им цени

Вероятно ще забележите, че парфюми тестери, които се предлагат за директна продажба, са на по-ниски цени – това е така, тъй като нямат опаковка, а добре знаем, че част от финансовата стойност на даден продукт се калкулира и въз основа на разходите, отделени за опаковка и брандиране. Споменаваме този факт, за да не се посеят съмнения у вас, че по-ниската цена означава занижено качество или аромат, имитиращ оригиналния такъв.

Безспорно считаме, че употребата на парфюми тестери е наистина стъпка, която непременно следва да си подарите. Така всеки има възможността да разполага с изключителни продукти на добри цени.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар