Съвети за малка баня


Съвети за малка баня

По начало, българите не разполагаме с големи бани, или поне на масово ниво. В България от край време, баните са по-тесни, така че всеки съвет за разпределение на пространството може да е от ползва на хората. Нека да видим какво са приготвили експертите този път.

В малката баня трябва да има светлина. Ако няма как да е естествена, можете да отворите прозорец в стената към друга стая, който хем да не бъде прозрачен, хем да пуска дневна светлина в банята. Светлина, която ще идва от съседното помещение. Има случаи, в които собствениците дори пробиват две противоположни стени и инсталират такива цветни прозорци, които пускат естествената светлина.

Сигурността в малката баня също е много важна. Поставете вертикални хавлийници, които да послужат и като дръжки за хващане и изправяне при нужда. Малка седалка при душа, помощна структура до тоалетния стол. Те не отнемат място, а добавят функционалност в банята свързана със сигурността и по-безопасното ползване.

Не поставяйте нещата в малката баня на етажи. Например ако до мивката има шкаф с плот, нека да са на едно ниво. Ако сложите етажерка, нека тя да е от другата страна на стената отново в близост до ключова зона, в която ще се ползват аксесоарите.

Светлите плочки за баня са за предпочитане в малкото пространство. В съчетание със свежи декоративни елементи и естествена зеленина, ще придадете страхотна атмосфера в малкото помещение.

Със сигурност добавянето на спа елементи в малката баня променя усещането в интериора. Колкото по-приятно и уютно е в банята като интериор, толкова по-малкото пространство ще е пречка. Но уют не се постига с претрупване. Разгледайте снимки на малки бани в интернет и ще се уверите сами.

Не поставяйте неща в банята, които няма да използвате. Все пак имате ограничено пространство. Ако искате и биде, можете да вземете комбинирана тоалетна чиния, която обединява и биде функцията чрез модерна технология.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар