Защо все пак е добре да имате в дома си походно легло?


походно легло

Твърдо сте убедени, че домът ви е перфектно обзаведен и място за походно легло в него няма. Ами ако грешите? В настоящия материал ще ви изложим някои от ползите от притежаването на такава придобивка, затова е желателно да се отърсите от предразсъдъците си относно подвижното, сгъваемо място за спане.

В случай че някой ви предложи да ви даде непотребното си, но доста запазено походно легло, ето защо не бива да отказвате:

Придобивате статут на + още едно място за спане

Случвало ли ви се е да ви дойдат повече гости, отколкото можете да подслоните – почти няма дом, в който да не е възниквала подобна ситуация. Да, знаем, че имате разтегателен диван, където спокойно можете да настаните двама души, но понякога той не е достатъчен. Надуваемият спален дюшек е все пак някакво спасение, но знайте, че почти никой не обича да спи на пода, особено през зимата.

С удобно сгъващо се походно легло в килера, вие ще бъдете винаги готови за извънредни ситуации. Ваши роднини са в града по работа и не искате да ги изпращате на хотел? Тогава разпънете онзи холов диван с функция сън, а до него или пък в друга стая разгънете леглото тип походно. Така тясното жилищно пространство няма да бъде причина да се лишавате от комфорт и здравословна почивка.

Идеално решение за къмпинг и лагеруване на открито

Обичате, когато с цялото си семейство можете да отидете на къмпинг, ако не за седмица, то поне за уикенда? Тогава е добре да имате походно легло, на което най-малкото да настаните децата. Абстрахирайте се от твърденията на заклетите къмпингари, че спането на открито е автентично, само когато се усеща твърдостта на майката земя.

Прогресът, постигнат от човечеството се дължи на стремежа ни да се радваме на удобства, без значение къде се намираме. Самите походни легла са изобретени с такава идея, затова възползвайте се от комфорта, който някои гений се е потрудил да ви осигури. Колкото и да е модерна една палатка, студената (а понякога и мокра) земна твърд не е най-привлекателното място, на което да полегнеш.

На какво да държите?

Леглото си е легло, независимо дали е изключително леко и може да се сгъва. Следователно е важно то да бъде здраво и удобно. Ако някой иска да ви подари счупено или доста амортизирано и скърцащо походно легло, само защото му е жал да го изхвърли – откажете любезно щедрия подарък.

Ако със статията сме ви убедили, че ви е нужен преносим, сгъваем креват и искате да си купите чисто нов модел, той трябва да носи в себе си същите характеристики, които изтъкнахме по-горе, а именно: здравина и удобство. По правило походните легла са с метален корпус, като основата е направена предимно от кухи алуминиеви тръби. Така конструкцията е максимално лека и удобна за пренасяне.

Изберете модел, който е с висока устойчивост на натоварване, защото не всички изделия имат еднаква товароносимост. Желателно е да е ограничена напълно възможността металните части да се покрият с ръжда. Заложете на модел от алуминий, който е естествено защитен от корозия, или такъв със защитно покритие. Нека Разгъването и прибирането са максимално улеснени, за да не хабите време, нерви и усилия преди и след всяка употреба.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар