Никотинови лепенки за отказване на цигарите


Никотинови лепенки за отказване на цигарите
Мерки за отказване от цигари се препоръчват, когато тялото е привикнало изключително с цигареният дим - комбинация от алкалоиди никотин, норникотин, оксикотин и др., ароматни, но определени за канцерогенни въглеводороди, като формалдехид, бензен, кадмий, полоний, хром, етиленов оксид, катран, бензопирен, нитрозамин).

Тютюнопушенето е определяно като сериозен фактор за развитие на сърдечносъдови, дихателни и туморни заболявания, смятани за основни причини за повишаване на смъртността, и редица хронични болести. Визията ни също се повлиява негативно – сивкав оттенък (понякога и пигментация) и сухота на кожата, потъмняване (пожълтяване) на зъбният емайл, изтощена и изтъняла коса, са само част от пораженията, които вредните въглеводороди, киселини и катрани.

Как да се отървем от вредното тютюнопушене без неприятни усещания

Ако организмът е прекалено наситен със съставките на тютюнът, внезапното спиране на тютюнопушенето се възприема от тялото като шок. Възможна е проява на симптомите, известни като никотиново отнемане - психологични реакции, които в тежката си форма се превръщат във физически симптоми, като главоболие, раздразнение, световъртеж, трудна концентрация, нарушена работоспособност, умора и слабост, и др.

Единият начин за по-лесно преодоляване на неприятните симптоми е постепенно привикване към живот без никотин – намаляване на броят цигари дневно, което позволява лесна адаптация на мозъкът към биохимичните промени: рязко понижаване нивата на допамин и серотонин. По-полезният за тялото и по-приятен начин за справяне с проблемът, е използване на никотинови лепенки.

Лепенките с никотин – пречистен заместител на тютюневата цигара

Популярните лепенки за спиране на цигарите са доказано ефективно средство. Те имат огромно предимство – пластирът е напоен само с естествен екстракт от никотин. Никотинът се съдържа в различна концентрация върху лепенката, спрямо продължителността и честотата на употреба на цигарени изделия. Така, всеки потребител може да избере пластири с конкретно количество от алкалоидът.

Вредните вещества с канцерогенен и свиващ кръвоносните съдове ефект, не се откриват в лепенките. В малки дози, чистата никотинова течност има дори и известни полезни свойства върху тялото, сред които са подобрена концентрация и съсредоточеност, и временно повишаване на настроението. Това, разбира се, не означава да използвате лепенки против тютюнопушене постоянно: терапията с тях би трябвало да продължи само около 3 месеца.

Поставени върху кожата, никотинът прониква през порите и се абсорбира директно в кръвта. Този начин на действие на ефективните лепенки за отказ от цигари е друг огромен здравословен плюс: те разпространяват никотинът през кожата, което предпазва дихателната система. Ресничестата епител - тъканта, която е естественото пречистващо средство на белият дроб, започва да работи за изхвърляне на токсините, веднага след изпушване на последната цигара.

Кое отличава Zero Smoke от останалите продукти на пазара

Zero Smoke е продукт, създаден на базата на естествени растителни екстракти, и на изключително изгодни за лепенки против никотинова зависимост цени, достъпни за всеки човек, решен да се погрижи за здравето си. Залепете на произволно място върху кожата си и си осигурете необходимият на тялото ви никотин, за период от едно денонощие!

Предимството на този продукт пред редица други марки никотинови пластири, е гарантираният и сертифициран произход на натуралният никотинов екстракт, оптималният брой от 25-30 пластири в опаковка, достатъчни за месец. Не на последно място е достъпната Zerosmoke цена.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар