Възможно ли е неоперативно уголемяване на члена?

уголемяване на члена
Когато стане въпрос за реално и видимо с просто око уголемяване на члена, първата мисъл, която изниква в съзнанието е хирургична намеса. Макар съвременният пазар да предлага различни алтернативни решения, малко от тях са наистина ефективни, напълно безопасни и финансово достъпни. Това, което кара мъжете да се съпротивляват срещу идеята за хирургична намеса е страхът от болката, дългият възстановителен период и високата цена на операциите. Каква е алтернативата, обаче и има ли изобщо такава?

Proextender – безкръвният метод

Отдавна са разработени различни уреди, медикаменти и мазила, обещаващи чудеса по отношение увеличаване размера на мъжкия полов орган. В последните години една иновативна разработка привлече вниманието на лекари и потребители от цял свят и набра значителна преднина, превъзхождайки всички останали средства. Това е Proextender – напълно безопасен, безкръвен и безболезнен метод за уголемяване на члена.

Проекстендер е сравнително прост механизъм, наречен система, защото включва съвкупност от немалък брой компоненти. Отделните компоненти са това, което прави уредът уникален по рода си и толкова ефикасен. Те позволяват на механизма да се пригоди към индивидуалните дадености на всеки отделен индивид и да въздейства спрямо особеностите на неговата физика. Това, само по себе си е предпоставка за висока успеваемост, защото тази система не действа на едро, а се съобразява с конкретните възможности и предпочитания.

Системата Proextender дава възможност на всеки мъж сам да определи кога и как ще протече заниманието. Механизмът се поставя изключително лесно, обхващайки члена от пубисната кост до основата на главичката. Фиксирайки го на определено разстояние, вие сами определяте степента на изтегляне и това, дали заниманията ще протекат безпроблемно или ще изпитате болка. Специалистите съветват да действате бавно и методично, за да избегнете всякакъв дискомфорт.

Как работи Proextender?

За да има реален тъканен растеж е нужно активно делене на клетките, формиращи тъканите. Именно на това свойство на тялото е заложил и датският пенилен хирург, разработил този уникален по рода си уред за уголемяване на члена. Основна функция на Proextender е да оказва постоянно механично въздействие върху пениса и по-конкретно да го изтегля, с което предизвиква микроразкъсвания в тъканите на ствола, които тялото възстановява, изграждайки нова тъкан.

Доктор Сиана не е откривател на идеята, чрез външна намеса да се предизвика един напълно логичен отговор от страна на тялото. На този принцип работят и пенис помпите, но при тях ефектът не е така поразителен, както при уголемяване на члена с Proextender. Датският хирург е направил нов прочит на този метод на въздействие, разработвайки система, която е значително по-лесна за използване и която добавя сантиметри не само към дължината, но и към обиколката на пениса.

Системата Проекстендер е една достъпна, безопасна и ефективна алтернатива на операциите за уголемяване на члена. Тя е създадена с идеята да бъде използвана изцяло в домашни условия, без нужда от чужда намеса. При правилно и разумно използване на уреда липсва какъвто и да е риск от нараняване, болка и трайно увреждане, а самата работа с механизма изисква минимални усилия от страна на ползвателя.

За разлика от пенис помпите, Proextender не ангажира цялото ви внимание и физически усилия по време на упражненията. Веднъж поставен и фиксиран в желаната дължина, той не пречи на рутинните ежедневни занимания, стига те да не са свързани с интензивно физическо натоварване и резки движения. Ефектът се забелязва постепенно, но резултатите се запазват до края на живота. Точно това, което всеки мъж би искал да получи.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар