Естетичните процедури се превръщат в мода

Все повече млади хора се подлагат на естетични корекции
Въпреки че култът към естественото е на мода, атрактивната визия и събиране на лайкове подтикват все повече млади хора да прибягват към подобрения във външния си вид.

Коя възраст е подходяща за прилагане на подмладяващи процедури? В последните десетилетия възрастта на пациентите се измества от 50-60 към 25-40.

Най-новите тенденции в естетичната медицина свалят още повече възрастта на пациентите за прилагането на неинвазивни разкрасителни терапии.

Защо младите хора започват да прилагат подмладяващи процедури преди първите следи от стареене и отпускане на кожата?

Отговорът е - манията за селфита. Повече лайкове повдигат самочувствието. Провокативен външен вид, драматичен поглед, стегнато тяло и скъпи вещи заливат Фейсбук ежедневно. Което от своя страна провокира все по-голямо обсебване от външния вид и е причина млади момичета, а вече и момчета да се подлагат на естетични корекции още преди да са получили средно образование.

За щастие, естетичната медицина вече предлага безболезнени и неинвазивни процедури, които не носят рискове за пациентите. Неинвазивните терапии спомагат за запазване на младия вид на кожата за по-дълго време и в много случаи спестяват болезнени процедури и операции за подмладяване в по-напреднала възраст.

Кои са предимствата на неинвазивните терапии?

  • Бързо възстановяване – пациентите не се нуждаят от възстановителен период, през който не могат да водят обичайния си начин на живот. Ню ейдж технологиите осигуряват бързи резултати с терапии без болка, дискомфорт и странични ефекти. 
  • Новите технологии позволяват насочено третиране на проблемните зони. Пациентите се справят с излишните мазнини, целулит, петна по лицето и тялото, белези и бръчки таргетирано и постигат желаните резултати в проблемните области. 
  • Ранното прилагане на неинвазивните терапии спомага на пациентите за постигане на млада и красива визия на всяка възраст. 
  • Съвременната естетична медицина предлага ефективни решения за огромен брой проблеми, като окосмяване, белези от акне, целулит, отпускане на кожата, прекомерно изпотяване и др. Ранното справяне с проблемите подобрява самочувствието и увереността на пациентите.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар