Защо е хубаво да инвестираме в по-луксозно спално бельо?

спално бельо
Колко платихте последно за спалното си бельо? Отделяте ли внимание, когато пазарувате препарати за пране за чаршафите? Може би се чудите на хората, които дават повечко пари за хубаво спално бельо? Мислители си, че това са просто чаршафи и не заслужават внимание? Ако един от отговорите на тези въпроси е положителен, то вижте защо е хубаво да плащаме повече за качествено спално бельо.

1. На първо място поставяме удоволствието от съня. Мозъкът ни лесно ще се предразположи към сън, когато усети мекотата на чаршафите. Така ще заспим по-бързо и дълбоко. Освен това, ако е неудобно спалното бельо, то ще ви мъчи докато заспите, ако изобщо заспите.

2. С по-скъпо спално бельо вие инвестирате в здравето си. Учени и лекари са на единно мнение, че сънят е основният фактор, който оказва влияние на здравето ни. На пазара се предлагат евтино бельо, което е от синтетична материя и може да причини раздразнение на кожата или алергия.

3. Отделете повечко пари за спално бельо и си спестете хилядите нерви относно продължителната употреба. Сигурно сте чували поговорката: „Евтиното излиза скъпо“. Това важи с пълна сила и тук. Освен че, евтиното спално бельо може да причини здравословни проблеми, то може и да се съсипе след няколко пранета. Това ще ви накара отново да търсите бельо и отново да обикаляте по магазини. По-скъпите чаршафи могат да издържат до години на интензивна употреба и третиране, без по тях да се личат каквито и да е следи от това и когато ги погледнете да си кажете, че са като нови.

Източник: http://www.spalnobelio.bg/
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар