Оригиналният санитарен фаянс за баня през 2016

Ваните с необичайна форма са хитът на сезона. На пазара продават достатъчно оригинални модели - от кръгли, с трапецовидна форма, с овална форма до квадратни. В зависимост от големината на помещението, вашите предпочитания и стила на интериора на банята ви, можете да вземете вана с необичайни форми и дори интересни цветове.

Модерен санитарен фаянс за баня
В просторната баня не е необходимо да се използва стандартна правоъгълна вана. Отвореното пространство ни дава възможност да приложим въображение и да направим този елемент от сантехниката абсолютната фокусна точка за стаята предопределена за водни процедури. Голяма снежнобяла кръгла вана или такава с овална форма ще изглежда луксозно върху тъмният фон на пода.

Обичайният дизайн на джакузито вече не би изненадал никой, за това производителите се опитват да оборудват своите продукти с по-голям брой вградени функции. Хидромасаж, тропически дъжд, възходящ лечебен душ или дисперсионни дюзи с терапевтичен ефект - възможностите за модерна санитария и аксесоарите към нея са неограничени. Това е спа в рамките на собствения ви дом - не мечта, а реалност за съвременният собственик.

Мивка за баня тип чашка с кръгла или овална форма често присъства в съвременните дизайнерски проекти за бани. За да се усили ефекта на присъствието на оригиналния санитарен фаянс, снежнобялата мивка купа се разполога на фона на тъмни плотове от камък или друг подобен материал.

Стационарна черупка монтирана на пода ще изглежда страхотно в просторна баня. А симетрична подредба на чифт мивки с огледала над нея, създава опит за класическо докосване до модерният дизайн.

Заоблените и гладки повърхности на големите бани са отразени и в оригиналните модели на санитарният фаянс. Яйцевидна мивки и овални бани са повече от подходящи в едно голямо пространство.

Въздействието на минимализма и стила хай-тек върху формирането на дизайна на модерната баня през 2016-та е отразено в използването на строгата геометрия. Например интериор с четириъгълни тела и системи за съхранение създава усещане за изключително подредено и стегнато пространство.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар